Severdigheter Colombia

» Colombia

Severdigheter Colombia

Fjellet Cerro de Monserrate (Bogota)
Hvis man ønsker en helt spektakulær utsikt over byen kan man dra opp til toppen av Cerro de Monserrate. Fjelltoppen kikker ned over byen fra øst. Man kan enten ta en kabelbane eller gå til fots.
Muséer og kirker (Bogota)
Byen har mange interessante museer og gamle kirker, for eksempel: Museo del Oro, Museo Nacional, Museo Arqueologico, Santa Clara og San Francisco. Alle disse severdighetene byr hver især på en bit av Colombias historie, og de er alle plassert i nærheten av byens sentrum, så man kan gå rundt til de fleste.
Saltkatedralerne ved Zipaquirá (Bogota)
Zipaquira ligger 50 kilometer nord for Bogotá og er kjent for sine saltminer. Minene er blitt utnyttet og inneholder kun små reserver som står som et berg av salt. Inni fjellet har man hugget ut to underjordiske saltkatedraler. Den ene er stengt på grunn av sikkerheten, mens den andre er åpen for turister. Den åpne katedralen er enorm, og er 75 meter lang og 18 meter høy. Det sies at det kan være over 8000 mennesker i den.
Byen Bucaramanga (Bucaramanga)
En moderne og travel industriby med et godt klima. Byen er mest kjent for dens sigarer og en av landets eksotiske matretter, nemlig kjempemaur som man steker og nyter til middagsmat.
Byen Cali (Cali)
Cali er en velstående og livlig by med et varmt klima. Den er kjent for å huse noen av Colombias vakreste kvinner. I tillegg er byen kjent for sin salsamusikk. Cali og området omkring betraktes som et sentrum for salsamusikk.
Byen Cartagena (Colombia)
Cartagena er en legendarisk by, kjent som Colombias mest fascinerende. Den er utrolig vakker. Byen er nå Colombias nest største havn, men har tatt vare på bygninger fra 1500- og 1600-tallet. Det innebærer at byen mer eller mindre er et levende museum hvis man tar en spasertur gjennom de koselige gater.
Byen Medellin (Colombia)
Medellin ble grunnlagt i 1616, men først på begynnelsen av 1900-tallet begynte byen å vokse for alvor. Først på grunn av kaffeindustrien, senere tekstilindustrien. I dag bor det 2 millioner mennesker her, noe som gjør den til Colombias nest største by.
Byen Santa Marta (Colombia)
Santa Marta ble grunnlagt i 1525, og den er den eldste overlevende by i Colombia. Santa Marta er ikke egentlig kjent i seg selv, men heller på grunn av El Rodadero like nord for byen, som har noen av Colombias beste sandstrender med turkisblått hav.
Byene San Agustin og Tierradentro (Colombia)
San Agustin og Tierradentro er to av de største attraksjoner i den sydvestlige del av Colombia, begge på grunn av deres arkeologiske betydning. En vandretur gjennom byene vil vise et mangfold av statuer, graver og gravhauger fra gammel tid, som alle vil fortelle noe om landets historie.
Feriestederne Bahia Solano og El Valle (Colombia)
Disse to områder utvikler seg i øyeblikket til å bli store feriesteder. Stedene byr på noen av Colombias beste sandstrender med fantastiske bademuligheter. Dessuten er områdene et godt utgangspunkt hvis man vil på ekskursjon på den nærliggende elven, eller på vandretur i den tropiske jungel.

Område og byguider

By: 
• Bogota
• Bucaramanga
• Cali
• Popayán
• Tunja

Finn reisen til Colombia her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK