Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Seychellene

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 14 376,- - -
Prisene er pr. person

Severdigheter

Strendene (Mahé)
De fantastiske strendene er Mahés største severdighet. Alt etter hvilken strand man velger er det høye bølger eller blikkstille hav, lavvann eller høyvann. Derfor kan man også prøve ut alle former for vannsport på øya.
Cousin nasjonalpark (Seychellene)
Nasjonalparken ligger ikke mer enn to timer i båt fra Mahé. Parken er eid av Royal Society for Nature Conservation og administreres av ICBP, en internasjonal fuglebeskyttelses forening. På øya lever flere sjeldne fuglearter.Cousin kan bare besøkes tirsdag, torsdag og fredag.
Korallrevet ved Aladabra Atoll (Seychellene)
Aladabra er et av verdens største korallrev. Revet strekker seg over 22 kilometer, og omgir en enorm lagune hvor tidevannet hersker. Her lever det av og til tigerhaier! Lagunen var også en gang hjemstedet til den enorme landskilpadden.
Michael Adams´ atelier (Seychellene)
Michael Adams er en anerkjent kunstner som har sitt atelier på den sydvestlige siden av Mahé. Adams maler landskapet og beboerne på Seychellene, berømt for sin livaktighet og de glade fargene.
Ste Anne National Marine Park (Seychellene)
Ste Anne National Marine Park består av seks øyer utenfor Mahés kyst. Nasjonalparken ble grunnlagt i 1973, og var den første av sitt slag i det indiske hav. Øya Moyenne er verdt å besøke, blant annet er den berømt for sine mange skatter. De sies å være begravd i sanden her.
Stranden Anse Lazio (Seychellene)
Anse Lazio er Seychellenes og Praslins beste strand. Vannet har en bemerkelsesverdig turkis farge og de runde bølgene ruller livlig innover den bløte sandstranden. Det er også et velegnet snorkelområde på stranden, beskyttet av et rev.
Stranden Beau Vallon (Seychellene)
Beau Vallon er en av de største og også mest populære strendene på Mahé. Her kan man leke seg med store bølger. Noen enorme steiner danner flere plattformer som man kan svømme ut til. Sanden er pen og ren, og stort sett fri for steiner.
Øya Silhouette Island (Seychellene)
Denne øya er av mange kalt mystisk. Den er som tatt ut av en sjørøverfilm. Fra stranden reiser det seg tre bratte bakker dekket av skog. Øya har fått navnet p.g.a den flotte silhuetten den danner i soloppgangen. Det sies at det ligger sjørøverskatter begravd i bakkene.
Øya Curieuse (Seychellenes mindre øyer)
Curieuse ligger mindre enn en kilometer fra Praslin. Øya ble oppdaget i 1768, og er oppkalt etter kapteinen på skipet som første gangen la til her. I dag er øya en nasjonalpark, og hjem for et stort antall land- og havfugler. I øyeblikket jobber man med å gjeninnsette de store landskilpaddene på øya.
Øya Fregate (Seychellenes mindre øyer)
Fregate er øya lengst mot øst i det seychelliske øyhav. På øya lever noen få par av den truede rødstrupearten Copsychus sechellarum samt den truede og kjempestore Tenebrionid billen.
Nasjonalmuseet (Victoria)
Nasjonalmuseet beskriver den seychelliske historie, tradisjon, musikk. Museet har fine utstillinger som skildrer hvordan man gjennom tidene har dyrket krydder på øyene.
Naturhistorisk museum (Victoria)
Det naturhistoriske museum ligger midt i byen, og har spesialisert seg på å fortelle om utviklingen av seychellisk natur. Her er det en fin samling av knokler fra de utdødde seychelliske krokodillene og gigantiske røverkrabber samt uttørket fisk. I tillegg er det en utstilling av vrakrester fra gamle skipsvrak.
Victorias botaniske hage (Victoria)
Et besøk i denne hagen er å anbefale hvis man vil slentre rundt mellom områdets opprinnelige trær og importerte trær. I hagen ligger det en liten hyggelig kafeteria, en innhegning med gigantiske landskilpadder samt en vakker orkidéhage.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Victoria
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.