Severdigheter Maldivene

Baa Atol (De mindre atollene)
Baa Atol ligger ca. 130 km. nordvest for hovedstaden. Det er det noen få steder hvor det stadig bliver laget tradisjonel kunst og håndverk av de innfødte. Det er et hyggelig og sjarmerende sted, hvor turistomerådene er alt fra vill luksus med fem stjerner, til de små hyttene nede ved havet.
Kuramathi øyen (De mindre atollene)
Kuramathi er en stor øy med førsteklasses fasiliteter for turister. Den har flotte strender og gode muligheter dor dykking, seilebrett,vannski og natt fiske. Øyen har tre turist omeråder, som alle kan tilby gode overnattings muligheter, Aribeach, er den største, Nika Island er en liten øy litt vekk fra alt det andre, og Fesdu, som har masse hytter på standen.
Maldivenes atoller (De mindre atollene)
Alle Atolene på Maldivene kan by på flotte, hvite strender med svajende palmerog azurblått hav. Her er det masser av muligheter til å slappe av på standen, og bedrive forskjellige former for vannsport.
Baros øyen (Kaafu atollen (Malé atollen))
Baros er en ovalformet øy, som man kan komme til med båt fra flyplassen. Øyen har en flott strand som er oven en kilometer lang. Den ene siden er dekket med koraler, noe som gjær den perfekt for dykking. Den andre siden er fremragende til bading og vanski.
Bodufinolhu omerådet. (fun island) (Kaafu atollen (Malé atollen))
Bodufinolhu ligger på det østlige revpå sør Kaafu Atol. Omerådet byr på en flott lagune, og to små øyer, som er ubebodd, kan gåes til når det er lavvann. Bodufinolhu er et skjønt sted å oppholde seg, og det er små hytter på stranden som man kan leie til overnatting.
Nakatchafushi omerådet (Kaafu atollen (Malé atollen))
Nakatchafushi ligger på den vestlige siden av det norlige Kaafu Atol. Nakatchafushi har omerådets største lagune, som uten tvil er den peneste og mest fotograferte i Maldivene.Omerådet er perfekt hvis man vil ligge på stranden og nyte livet, eller stå på vannski på det blå havet.
Fuamulaku øyen. (Maldivene)
Denne øyen ar anderledes enn de andre i gruppen. Øyen er utrolig fruktbar, og det dyrkes mange forskjellige varianter av frukt og grønnsaker, som ikke kan vokse andre steder i landet. For eksempel dyrkes det appelsine, mangoer og annanas. Man sier at befolkningen på øyen er sundere og lever lengre enn resten av landets befolkning.
Kudahuvadoo øyen. (Maldivene)
På Kudahuvadoo ligger det noen fotte ruiner. Uten å kunne fastslå det 100% mener man at disse ruinene er fra et gammelt budistisk tempel. Det sies at det er noe av det fineste murearbejde i verden, og at det er et mysterium hvordan tempelet har endt på en så isolert øy.
Nasjonal Museet (Maldivene)
Nasjonal Museet utstiller mang ting som har tilhørt tidligere sultaner. Utover dette er det også en del arkeologiske funn som fortelle hisorien om Maldivene. I nærheten av museet kan man finne Sultan Park, dette er basen for det islamiske senter og Stor Fredag Moskeén.
Havnefronten. (Male)
Malé har en lang havnefront og strandkant hvor man kan gå lange turer og slappe av. Her finner man små tehus, restauranter, og ellers en opplevelse når man ser på de lokale fiskerne når de er i gang med å jobbe
Moskéen Hukuru Miski (Male)
Hukuru Miski er den eldste moskéen i Malé, hvor man kan finne opp til 20 moskéer. Hukuru Miski er berømt for dens fasinerende meislede sten. Et langt panel, som ble hoggd i det 13.århundre, forteller om hvordan islam kom til Maldivene.
Singapore Bazaar (Male)
Singapor Bazaar er et hyggelig og sjarmerende omeråde i Malé. Det er en masse små butikker somselger lokalt håndverk, impoterte turist souvenirer, fiskeutstyr og mat. I dette kvarter kan man også oppleve noen av Maldivenes små tehus, hvor det er spesielt menn som møtes for å snakke og spise.
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 12 575,- Fra 13 162,- Fra 21 405,-
Prisene er pr. person

Område og byguider

Område: 
By: 
• Male
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.