En mann og en kvinne smiler og løper langs en solfylt strand med palmer i bakgrunnen.

Reiser til Maldivene

Enklere kan det ikke sies: Reiser til Maldivene gir deg en opplevelse for livet! De mange vakre atollene er for mange en drømmedestinasjon, og uansett hvilket av de mange reisemålene på Maldivene du velger, får du en herlig bit av paradis.

Billige reiser til Maldivene

Fra Oslo

Fra Bergen

Billige reiser til Maldivene

  • Utvalgte tilbud

  • Oslo

  • Bergen Flesland

  • Stavanger Sola

The Barefoot Eco Hotel
The Barefoot Eco Hotel Dobbeltrom Seaside med frokost
Maldivene 17. okt fra Oslo 7 netter
15 595,- Velg
The Barefoot Eco Hotel
The Barefoot Eco Hotel Dobbeltrom Seaside med frokost
Maldivene 3. nov fra Bergen Flesland 7 netter
16 945,- Velg
The Barefoot Eco Hotel
The Barefoot Eco Hotel Dobbeltrom Seaside med frokost
Maldivene 21. sep fra Stavanger Sola 7 netter
17 095,- Velg
Bedøm reisemålet (12 bedømmelser)
4.6

Charterreiser til Maldivene

Reiser til Maldivene
Bilder av Maldivene snakker nesten for seg selv. Små øyer med kritthvite sandstrender, krystallklart vann, og svaie palmer. Ja, Maldivene er noe av det nærmeste du kommer på ekte Bounty-øyer. Men hvor ligger Maldivene?

Øygruppen, som består av totalt 1.200 atoller med turkise laguner, ligger i Det indiske hav ca. 500 km sørvest for Sri Lanka. Mange forbinder det med luksus å kunne dra dit, men selv om Maldivene ligger veldig langt fra Danmark, er det fortsatt mulig å finne fly og hotell på Maldivene til rimelige priser, hvis du er ute i god tid.

Hva skal man gjøre på Maldivene?
Med spenning i magen over å skulle feriere på Maldivene, kan man nesten føle seg helt kongelig når man ankommer med fly til Maldivene. Det er ikke mindre enn fantastisk å fly over atollene og se de turkisblå lagunene, og allerede på det tidspunktet kan du kjenne vannets tiltrekning.

De fleste aktiviteter har strendene og havet som fokuspunkt, og de største attraksjonene er naturligvis hvite sandstrender og korallrev. Mange kommer hit på dykkeferie, for Maldivene regnes blant de beste stedene i verden hvor du kan snorkle og dykke. Under havets overflate venter store naturopplevelser blant vakre koraller og fargerike fisk.

Når du drar på charterreiser til Maldivene, er det en gyllen mulighet for virkelig å slappe helt av. Og reiser du etter konseptet Maldivene All Inclusive, trenger du ikke tenke på noe annet enn å nyte det enkle livet.

Er du med partneren din på bryllupsreise, bør dere unne dere litt luksus. Hva med selvpleie som en deilig massasje eller spabehandling? Kanskje har de en spaavdeling på ditt Maldivene hotell eller resort.

På reiser til Maldivene kan det også legges opp til romantikk. Noen velger å ha bryllupsreisen på Maldivene, og andre velger å gifte seg på stranden på sin reise til Maldivene. Men du kan også «nøye» deg med å ta en båttur ut på vannet og se solnedgangen, eller en spasertur på stranden i måneskinnet.

Så hvis du også lengter etter romantikk, å senke tempoet eller å oppleve dykking & snorkling i verdensklasse? Da bør du sjekke prisnivået, og lete etter billige reiser til Maldivene.
Les også: 5 tropiske drømmereisemål – Finn din egen favoritt

Det du må se på Maldivene
Det finnes flere forskjellige severdigheter på Maldivene, men siden de fleste kommer hit for å nyte strendene og havet rundt atollene, er det primært området rundt hovedstaden Malé som forbindes med ting å se.

Inne i selve byen finner du moskeen Hukuru Miskiy og Nasjonalmuseet, og du bør heller ikke unngå et besøk på det store lokale markedet, som bugner av blant annet fersk fisk og frukt & grønnsaker.

Nyt ellers bybildet med alle de mange spesielle bygningene, og legg merke til den store kontrasten mellom de gamle forfalne bygningene og de moderne. Når du reiser til Maldivene, kan du også shoppe i de små finurlige butikkene, men pass på alle de mange scooterne når du krysser gaten.

Når skal du reise til Maldivene?
Uansett hvilke pakkereiser til Maldivene du finner, kan du se frem til et tropisk monsunklima. Været på Maldivene er deilig, hvor varmen er rimelig stabil gjennom hele året. Du kan nyte temperaturer på rundt 30 grader i luften og vanntemperaturer på 28 grader.

Den solrike høysesongen på Maldivene strekker seg fra november til mars, hvor februar og mars er de tørreste månedene. Den andre halvdelen av året er våtere, og september og oktober vil oppleves som de mest regnfulle. Nedbør trenger dog ikke å være negativt, da det kan bidra til å friske luften opp.

Det du skal spise på Maldivene
For mange er mat- og spiseopplevelser en viktig del av ferien. Når du reiser til Maldivene vil du oppleve et smaksunivers av sri lankansk, indisk, arabisk matkultur. Naturlig nok blir det servert sjømat, så er du glad i fisk & skalldyr, kan du glede deg til det beste fra havet. Trenger du et lett mellommåltid, kan du alltid bite i frisk eksotisk frukt.

Transport på reiser til Maldivene
Når du har kjøpt flybilletter til Maldivene, kan du se frem til å lande på Malé Lufthavn. Herfra foregår videre transport ut til alle turist-atollene enten med sjøfly, en mellomstor båt eller speedbåt. Ute på atollene kan du nyte å gå barfot rundt i det deiligste sand.

Flytid til Maldivene og tidsforskjell til Maldivene
Når du reiser til Maldivene, kan du regne med en flytid på rundt 13-14 timer med ett stopp. Så det er rikelig med tid til å sitte i flyet og glede seg til drømmereisen eller lese om kultur og opplevelser på Maldivene. Det gjelder om å bruke transporttiden til noe nyttig.

Når det gjelder tidsforskjell, er det norsk tid pluss 3 timer. Så litt tidsforskjell må du venne deg til når du reiser til Maldivene.

Søk også etter charterreiser med avreise fra Danmark og Sverige:
Charterrejser til Maldiverne | Charterresor till Maldiverna

Charterselskaper med charterreiser til Maldivene

  • Billige charterreiser med Escapeaway
  • Billige charterreiser med Ving