Severdigheter Paraguay

- Velg sted -
» Paraguay

Severdigheter Paraguay

Etnogafisk museum Andrés Barbero (Asunción)
Dette museet med beliggenhet i Asuncíon gir et fremragende innblikk i hvordan livet og kulturen har utviklet seg i Paraguay gjennom tidene. Ikke minst er fotosamlingen veldig illustrerende, men også den arkeologiske utstillingen er interessant.
Gobierno palasset (Asunción)
Under diktatorstyret var det dødsstraff for å stå for lenge og kikke på presidentens palass. Men det hører fortiden til, i dag kan både turister og de lokale stanse og beundre det prangende palasset. Den vakre flaggseremonien er også verdt å få med seg.
Gravstedet Panteón de los Héroes (Asunción)
Dette gravstedet for generaler og soldater som er falt i Paraguays kriger med nabolandene, viser hvor høyt aktet soldater fremdeles er i landet. Heltene spiller fremdeles en sentral rolle i befolkningens selvforståelse.
Petrossi markedet (Asunción)
Markedslivet er en sentral del av hele den Sør-Amerikanske kulturen. Også Asuncións innbyggere elsker å gå på marked. Her er det alltid et sprudlende folkeliv. På lørdagsmarkedet Mercado Petrossi, som ligger langs Avenida Petrossi, kan man iaktta menneskene når de kommer hit for å snakke, le, drikke, spise og handle.
Byen Neu-Halbstadt (Paraguay)
Som navnet antyder var det tyske emigranter som grunnla denne byen midt i det 20. århundre. Byen i seg selv er ikke veldig interessant, men sør for Neu-Halbstadt ligger det enkelte indianerreservater som det er verdt å besøke. I Neu-Halbstadt kan man kjøpe indiansk kunsthåndverk av fremragende kvalitet.
Damptog fra Asunción til Areguá (Paraguay)
Hostende og harkende forlater dette gamle damptoget stasjonen i Asunción og setter kursen mot det lille stedet Aregúa. Det passerer noen av Asuncións fattige forsteder, kjører forbi den botaniske hagen før den ender i Aregúa. Det er på alle måter en morsom tur med det gamle toget, spesielt siden man passerer en rekke severdige steder på veien.
Itaipú demningen (Paraguay)
Dette enorme monsteret på grensen mellom Paraguay og Brasil er verdens største hydroelektriske prosjekt noen sinne. Vannet fra elven Río Iguacu og Río Paraná velter gjennom demningen og produserer strøm. Uheldigvis ligger konstruksjonen der verdens største foss, Sete Quedas, lå før. Demningen er allikevel imponerende, og fortjener et besøk.
Nasjonalparken Defensores del Chaco (Paraguay)
Parken i det ytterste hjørnet av El Chaco er landets største og mest utilgjengelige, men samtidig ett av de beste stedene i Sør-Amerika å se jaguarer, pumaer og andre store kattedyr. Skogene er tette, noen steder helt ufremkommelige. Men man kan hele tiden navigere etter toppen på det 500 meter høye fjellet Cerro Leon, som bryter landskapet.
Nasjonalparken Tinfunque (Paraguay)
Denne parken er spesielt attraktiv for alle de som vil se ville dyr. På de lange savannene og i de uhyggelige brungule sumpene lurer det både krokodiller og capivarer, mens et utall spraglete fugler glir gjennom luften over.
Nasjonalparken Ybycuí (Paraguay)
Ybycuí 150 kilometer fra Asunción. Her er det vakker natur med steile bakkeskråninger, små bekker, fosser og kildevann. Alt plassert i en frodig regnskog med glimrende turmuligheter. Parken er hjemmet til tusenvis av fargesprakende sommerfugler.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Asunción

Finn reisen til Paraguay her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK