Severdigheter Italia

» Italia
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 1 393,- Fra 2 193,- -
Charter (fly+hotell) Fra 2 601,- Fra 5 648,- -
Prisene er pr. person

Severdigheter Italia

Byen Piran (Den Italienske Adriaterhavskysten)
En gang hadde byen kun et stort bål til å lede skipene sikkert i havn. I dag er Piran en vakker historisk ferieby hvor fortid og nåtid møtes i skjønn forening.
Hiking (Dolomittene)
Dolomittene tilbyr noen av de mest fantastiske hikingsteder i de italienske alper. Her er det mulighet for hikingturer på alt fra en halv dag til flere dagers tur. Høysesongen er fra juli til slutten av september.
Skisport (Dolomittene)
Dolomittene er hjemsted for noen av landets beste skisportsområder. Det er mulig å kjøpe skipass som gir adgang til flere forskjellige områder og alle heiser. Høysesongen varer fra desember til april.
Broen Ponte Vecchio (Firenze)
Ponte Vecchio er en berømt bro fra det 14. århundre. Broen er blant annet kjent på grunn av at det langs den ligger et vell av gull- og sølvsmedforretninger. Broen var en av de eneste som overlevde nazistenes bombing under 2. verdenskrig.
Firenzes katedral (Firenze)
Katedralen i Firenze er den fjerde største i verden og et av Italias mest kjente monumenter. Man begynte å bygge katedralen i 1296, og det tok 150 år før den stod ferdig, men den er også et helt fantastisk syn. Ved siden av katedralen finner man klokketårnet, ikke mindre enn 82 meter høyt. Denne katedralen er et must på besøkslisten, hvis man er i nærheten av Firenze.
Uffizi galleriet (Firenze)
"The Palazzo degli Uffizi" ble bygget av Vasari i det 16. århundre og er i dag hjemsted for Italias viktigste kunstsamling. Galleriet har en imponerende samling malerier, som hovedsakelig stammer fra tiden mellom 12- og 1700-tallet, og alle Italias berømte malere er representert her.
Den glemte by Pompeii (Italia)
Pompeii var engang hjemsted for mange velhavende romere, men i år 79 ble byen begravd under lava fra Vesuvius vulkanen. Deretter ble byen glemt, og det var først i det 18. århundre at den ble gjenfunnet. En stor del av byen er gravd frem, og stedet gir i dag en fantastisk innsikt i hvordan de gamle romerne levde, i tillegg til at man kan se veggmalerier med både erotiske og religiøse motiver fra den tiden.
Det gamle tempelet Pantheon (Italia)
Pantheon er et must hvis man er i Italia. Dette vakre monumentet som først var et tempel, men senere ble en katolsk kirke. Pantheon ble bygget før Kristi fødsel og står i dag stadig som et av Italias mest imponerende bygningsverk.
Det romerske forum (Italia)
Det romerske forum var tidligere symbolet på det imperiumet som strakte seg fra England til Carthage. I dag er det kun ruinene tilbake, for tiden har vært streng med bygningene, og man må bruke fantasien for å forestille seg hvordan de imponerende bygningene ville tatt seg ut i deres storhetstid. Det er allikevel mulig å se for eksempel Septimius' triumfbue og rester fra Saturns tempel.
Det sixtinske kapell (Italia)
Det sixtinske kapel ble bygget mellom 1475 og 1480 under Pave Sixtus, og er i dag kjent for dets skjønnhet. Kapellet ble bygget som et privat kapell til paven, og han fikk ingen ringere enn Michaelangelo til å utsmykke det. Mange valfarter i dag til kapellet for å beundre bygningen og i høy grad de vakre bildene laget av Michaelangelo.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Firenze
• Milano
• Naples
• Roma
• Venezia
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK