Severdigheter Bolivia

» Bolivia

Severdigheter Bolivia

Byen Copacabana (Bolivia)
Copacabana er en solskinnsby på den sydlige kyst av innsjøen nær grensen til Peru. Copacabana er blitt stedet mange reiser til hvis de vil til Titicacasjøen, eller hvis de skal videre til Peru. Byen er hyggelig med strand helt ned til sjøen. Det er også fra Copacabana man tar båt til en del av de små øyene i innsjøen.
Chacaltaya-området (Bolivia)
Chacaltaya er verdens høyeste skiområde og ligger i 5200 meters høyde. Området ligger 35 kilometer fra La Paz, og det er mange organiserte turer til området. Man kan også ta fjellturen helt opp til toppen av fjellet, som ligger i 5395 meters høyde. Her vil man oppleve en helt formidabel utsikt over de omkringliggende fjelltoppene.
Guayaramerin (Bolivia)
Guayaramerin er Bolivias bakdør til Brasil. Byen ligger ved elven Mamoré i det nordøstlige hjørnet av landet. Tidligere var byen isolert og kunne kun nås med fly eller elvebåt, men nå er det veiforbindelse til byen. Området gir gode muligheter for en båttur gjennom imponerende regnskog.
Landsbyen Rurrenabaque (Bolivia)
Byens lange navn blir i daglig tale forkortet til Rurre. Det er en av de vakreste byene i lavlandet. Stedet blir besøkt av mange turister som er tiltrukket av den omringende regnskogen med sine ville dyr. I tillegg er stedet kjent for solnedgangen over regnskogen ved fullmåne, med lett tåke skyllende bort over elven Beni, som støter opp til byen.
Nasjonalparken Alto Madidi (Bolivia)
Vannskillet ved elven Madidi er hjemstedet for et av Sør-Amerikas mest intakte økosystemer. Parken dekker et kjempeareal med regnskog og Andesfjellene i 5000 meters høyde. Det finnes over 1000 forskjellige fuglearter i parken. Parken er berømt for å være et av Sør-Amerikas beste steder til å observere det ville dyrelivet i regnskogen.
Området rundt The Yungas (Bolivia)
The Yungas ligger nordøst for La Paz. Området er karakterisert ved bratte klipper med skog, som dukker opp over fuktige kløfter fylt med skyer. Klipper og kløfter danner et naturlig skille mellom de kalde høydedragene og Amazonregnskogen. Det er et spesielt vakkert område som virkelig er verd et besøk.
Salar De Uyuni-området (Bolivia)
Salar De Uyuni ligger i 3650 meters høyde. Området dekker 12.000 km2, og består av en grunn med salt. Området var engang en del av en forhistorisk saltsjø, som dekket det meste av Sydvest-Bolivia. På tross av at Salar De Uyuni inneholder 10 milliarder tonn fint salt, er det kun de lokale indianerne som bruker saltet.
Sjøen Laguna Colorada (Bolivia)
Denne betagende innsjøen ligger i den sydvestlige del av Bolivias høyland. Sjøen er omringet av goldt landskap med enkelte høydedrag. Fugleinteresserte vil sette spesielt stor pris på dette området, hvor de blant annet kan se den sjeldne James' flamingo som bor ved innsjøen. I det hele tatt er det et utrolig vakkert område, som virkelig er verd et besøk.
Sjøen Laguna Verde (Bolivia)
I det sydvestlige hjørne av Bolivia finner man denne praktfulle blågrønne innsjøen. Den ligger i 5000 meters høyde. Bak sjøen kan man se det 5930 meter høye fjellet Volcán Licancabu. Toppen av fjellet gir le til en gammel Inkakrypt, og fortellingen sier at unge inkamenn ble tvunget til å marsjere opp til krypten uten klær for så å fryse i hjel, som en ofring til gudene.
Tupizaområdet (Bolivia)
Tupiza er et godt sted for dem som liker ørkenlandskaper. Området er utrolig vakkert og byr på fjell, kløfter, krystallklare elver og kaktusskoger. Byen Tupiza er ikke særlig gammel, men veldig kulturell. Den ligger ved elven Tupiza.

Område og byguider

By: 

Finn reisen til Bolivia her

Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK