Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Severdigheter Trinidad og Tobago

- Velg område -
- Velg sted -

Severdigheter

De syv bygninger, Magnificent Seven (Port of Spain)
Magnificent Seven er syv storslåtte byggverker fra begynnelsen av det forrige århundre. Den ene av de syv byggninger er en kopi av Balmoral slott i Skottland. Et annet rummer den romersk-katolske ærkebiskops hjem og en tredje Øueens Royal College.
Nasjonal- og Kunstmuseet (Port of Spain)
Det er mange festlige utstillinger på museet. Blandt annet er det en avdeling, der alle mulig tenkelige og utenkelige karnevalskostymer stilles ut. Utover dette blir det stilt ut fossiler, steiner og konkylier på museet.
Øueens Park Savannah (Port of Spain)
Øueens Park Savannah blir beskrevet som en stor lekeplass for både barn og voksne. Her spiller man fotball og kricket og holder picknik med hele familien. I parken, som er rammen rundt det årlige karneval, finner man også en hesteveddeløpsbane.
Fort George (Tobago)
Fortet i hovedstaden Scarbourough stammer fra den gang øya lå under britisk herredømme, men fortet er vel bevart. Det ble reist i 1779. Man kan fortsatt se kanonene på de tykke stenmurene, og i det tidligere sykehuset er det nå skiftende kunstutstillinger.
Tobago skogreservat (Tobago)
Tobago Forrest Reserve, som er den eldste nasjonalpark i Karibien, ble grunnlagt i 1765. Det finnes mange tur-ruter i parken, og man kan se mange spennende dyr og planter.
Øya Lille Tobago (Tobago)
Lille Tobago er et viktig reservat for havfugler. Tidligere har det levd paradisfugler på øya, som ble importert fra en englender. De ble desverre skremt vekk under en orkan. Man kan seile til øya fra Speyside.
Asa Wright Natursenter (Trinidad)
I 1967 ble det som tidligere var en kaffeplantasje omdannet til et naturreservat. I reservatet, som blandt annet har innrettet en forskningsstasjon for biologer, yngler blandt annet den sjeldne oliefugl. Grotten hvor fuglen holder til har desverre blitt stengt, fordi turistene skremte fuglene.
Pitch sjøen (Trinidad)
Pitch Lake, som er en 47 hektar stor, og 41 meter dyp asfaltsjø, er verdens største forekomst av asfalt. Vitenskapsmennene mener at sjøen oppsto da vulkansk varme opphetet en oljedam. Det er mulig å gå på sjøen.
Caroni fugle reservat (Trinidad)
Caroni Bird Sanatory er et stort fugle reservat. Blandt de mange arter som lever i reservatet er det blandt annet iris, herjer og bråkfugler. Den beste måten å oppleve reservatet på er med båt.

Område og byguider

Område: 
• Tobago
• Trinidad
By: 
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.