Severdigheter New Zealand

» New Zealand

Severdigheter New Zealand

Akvariet Kelly Tarltons Underwater World & Antarctic Encounter (Auckland)
Seks kilometer øst for sentrum ligger dette fascinerende akvariumet. Når man skal se på fiskene kommer man gjennom en tunnel med et slags rullende fortau. Man kan til enhver tid gå av og kikke nærmere på de fargestrålende fisk. Meningen med stedet er å gi de besøkende en opplevelse av hva man kan se hvis man dykker utenfor New Zealands kyst.
Tårnet The Skytower (Auckland)
The Skytower er landets høyeste bygning og høyere enn Eiffeltårnet. Man kan komme opp i toppen av tårnet, hvor det er restauranter, kaféer og et kasino. Det er en fantastisk utsikt fra toppen, hvor man kan se hele byen og en stor del av det omkringliggende område. I sterk vind kan tårnet svinge opp til en meter.
Avon elven (Christchurch)
Elven Avon renner gjennom Christchurch, og det er et avslappende sted å gå en stille tur. Det er også muligheter for å leie kano og padle en tur opp elven i det vakre landskapet. Ytterligere finnes det også en del prammer på elven, som det er mulighet for å få en tur med.
Canterbury Museum (Christchurch)
Dette museumet ligger ved inngangen til Botanisk hage. Museet har en god utstilling med artefakter fra den tidlige kolonitiden. Ytterligere har museet en fremragende utstilling om utforskningen av Antarktis og hele historien omkring Antarktis.
Naturområdet The Orana Park Wildlife Trust (Christchurch)
Orana Park Wildlife Trust har et flott stisystem, hvor man kan se atskillige fargerike fuglearter. I parken er det også mulighet for å se blant annet løver, giraffer, zebraer og aper. Parken ligger ca. 20 minutters kjøring fra Christchurch.
Byen Kaikohe (Kaikohe)
Byen Kaikohe ligger i den sentrale delen av Northland og har sterke maori tradisjoner. Det har tidligere vært mange kamper mellom forskjellige maoristammer i byen, og det bor stadig mange maorifolk i området. Byen byr ytterligere på en liten landsby, som er oppbygget som en historisk scene. Det er små hus, et gammel tinghus, en skole, et fengsel og så videre. Et meget fascinerende sted å lære om landets historie.
Queen Charlotte vandrestien (Marlborough Sounds)
Hele turen på Queen Charlotte Track tar tre til fire dager. Det kan også gjøres hurtigere hvis man dropper noen steder og tar båt i stedet. Området byr på eminent kystlandskap og tykke skogområder. Turen kan tas av folk i alle aldre.
Bay of Islands Maritime & Historic Park (New Zealand)
Denne maritim- og historieparken strekker seg over et enormt område. I parken er det mengder av turstier som kan ta alt fra ti minutter til ti timer å gå. Når man går rundt i området og på noen av øyene, er det særdeles imponerende natur og fascinerende, historiske steder.
Delfinsvømming (New Zealand)
Man kan delta i delfinsvømmeturer fra bukten. Det arrangeres turer som seiler ut til delfinenes normale oppholdssted, hvor man får en svømmetur med en delfin. Hvis ikke delfinene viser seg på turen er den gratis. Man kan dra ut og svømme med delfinene hele året.
Great Barrier Island (New Zealand)
Hvis man har lyst til å komme litt bort fra menneskemylderet er Great Barrier Island et perfekt sted. Her finnes lange, hvite sandstrender, masse turstier, skogområder og naturlige varme kilder - et skjønt sted å koble av og nyte naturen.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Auckland
• Christchurch
• Kaikohe
• Queenstown
• Rotorua
• Wellington
Reisetilbud
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Reisesøkemotoren Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies til statistikk, gjenkjenning mm. Gi meg mer informasjon. OK