Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Flyv billigt til New Zealand

Billige flybilletter til New Zealand

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til byer i New Zealand

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.
Bedøm reisemålet
4,6
(161 bedømmelser)

New Zealand – et vidunderlig og deilig land

På den andre siden av jordkloden ligger det et vidunderlig og deilig land, nemlig New Zealand. New Zealand er et land med en svært imøtekommende befolkning, samt fantastisk natur som blant annet er kjent fra storfilmer som Ringenes Herre, Hobbitten og Narnia.

Selv om New Zealand ligger langt borte, kan vi på det varmeste anbefale å kjøpe flybilletter til New Zealand, hvor man i løpet av et par dager kan se isbreer, flotte dype fjorder, dramatiske fjell, åser, subtropiske skoger, vulkanske platåer og deilige sandstrender.

Er du glad i å være ved havet?

New Zealand har en kystlinje på ca. 15 000 kilometer, og langs den lange kysten venter det massevis av deilige opplevelser. Her finnes det strender med hvit sand, og strender med sort sand. Her finner du rolige havner, og steder hvor havet slår voldsomt mod klippene. Her er det noe for enhver.

Liker du fotturer?

Er du typen som elsker fotturer i naturen, vil det være en selvfølge å investere i en flybillett til New Zealand. Landet byr på utallige ulike fotturer som strekker seg fra turer på 30 minutter til mer enn 3 uker. Det er bare å ta på turskoene og komme i gang.

Elsker du at adrenalinet pumper?

Hvis du liker adrenalinpumpende aktiviteter bør turen gå til New Zealands, og kanskje verdens hovedstad for adrenalinpumpende aktiviteter, Queenstown på South Island (Sørøya). Det var her det moderne bungyjump ble oppfunnet av A.J. Hackett. Og her kan du også kjøre speedbåt gjennom trange daler, bestige fjell, hoppe i fallskjerm og mye mer.

Kulturelsker?

New Zealands historie startet for ca. 700 år siden, da landets første befolkning, maorierne, immigrerte fra Polynesia – og for 200 år siden kom det også europeere til landet. Under et besøk på New Zealand kan det varmt anbefales å grave litt ned i landets kultur, blant annet ved å besøke Museum of New Zealand, som ligger i hovedstaden Wellington.
Billigste reise funnet på Travelmarket for New Zealand: Oslo til Auckland 4. juni til 9. juni fra kr. 7 455,-

De mest populære lufthavnene i New Zealand

Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.