To smilende barn sitter i baksetet av en bil, med en kvinne og en mann uskarpt i forgrunnen.

Billige reiser i pinsen 2025 – se våre forslag og bli inspirert her

Thiamka Margrethe Pedersen
Hvem elsker vel ikke å sitte på et pledd i duggvått gress med et glass kjølig hvitvin i hånden – og bare nyte synet av pinsesolen som danser på himmelen? For mange er dette innbegrepet av begynnelsen på norsk sommer. Kanskje du har samme tradisjon, eller kanskje du har lyst til å prøve noe helt nytt denne pinsen? Her kommer vi med forslag til billige reiser i pinsen 2025.

Med en eller et par ekstra fridager i forbindelse med pinsen har du plutselig en langhelg, og hvis du tar fri enda flere dager får du attpåtil en miniferie. Det åpner opp for mange muligheter, og her gir jeg deg noen idéer.

Dra på biltur og spar penger på overnatting

To barn sitter i baksetet på en bil hvor det yngste barnet er i et barnesete og ser glad ut med et nettbrett på fanget. Det eldste barnet i bakgrunnen har på hodetelefoner og smiler.Er du så heldig å kunne dra vekk med barn eller barnebarn, så er bilferie en herlig måte å være sammen på.

Overnatt f.eks. i flere forskjellige byer, og benytt dere av alle de gode aktivitetstilbudene og severdighetene som finnes for både barn og voksne.

Der er penger å spare når du arrangerer overnatting. Du kan f.eks. finne et hotell til en rimelig penge hvis du gjør litt forarbeid. Du kan derfor med fordel lese videre og få hjelp til hvordan du finner billig overnatting her.

Hvis turen godt kan være litt mer luksuriøs, men likevel ikke skal sprenge budsjettet, så les videre her.

Her kan du søke på akkurat det hotellet du ønsker deg.

Billige restplasser

Min favorittårstid er vår og tidlig sommer, når alt er friskt og lysegrønt og temperaturene er lune og behagelige. Men kanskje du er en av dem som ikke kan få nok av varme og soltimer?
Hvis du ikke hadde budsjettert med en utenlandsreise i pinsen, men likevel har lyst til å dra av gårde, kan du sjekke vår oversikt over billige charterreiser i juni.

Hvis du er ute i siste liten kan du sjekke restplassoversikter for din lokale lufthavn her, eller bruke søkemotoren for restplasser. Ofte lønner det seg å ha is i magen når du skal bestille, og når det er billig har du flere penger å skjemme deg bort med på ferien.

Spennende storbyer i pinsen 2025

En gruppe mennesker sitter og snakker på en gressplen med et stort byggverk i bakgrunnen.

Det er ikke alle som tillegger pinsens betydning den store verdien, men siden pinsen er en av kirkens store høytider synes andre derimot at en reise til Roma er helt på sin plass.

Lengter du etter å kjenne på storbypulsen kan du ta en liten tur til nettopp Roma, hvor du finner en fantastisk blanding av kunst, kultur, arkitektur, severdigheter og shopping, samt et vell av gode kaféer og restauranter. Romas lune temperaturer lokker også – dersom den norske våren lar vente på seg.

Du kan også utforske f.eks. Barcelona, Amsterdam, Berlin eller New York – eller hva med Paris?

Her kan du lese om gratis severdigheter i New York, og her kan du se hvordan du holder styr på utgiftene på turen til nettopp The Big Apple .

Hvis du fremdeles ikke har bestemt deg for hvor du skal dra, kan du med fordel sjekke denne artikkelen – her får du tips til hvordan du kan gjøre storbyferien billigere og bedre. Ellers kan du se hva de billigste flybillettene til populære storbyer koster akkurat nå ved å klikke her.

Badelandsferie

En gutt i badetøy sklir ned en vannsklie med et stort smil på ansiktet.

Selv om luften kan være varm i begynnelsen av sommeren, er ikke vannet så varmt at man kan leke eller ligge og sløve i lengre tid. Og siden barn ofte forbinder ferie med å plaske i vannet, er et feriesenter med adgang til vannland et fantastisk alternativ til høysommerens lange dager på stranden.

Du og familien innlosjeres typisk i en leilighet eller et feriehus med 1-4 værelser, med mulighet for å lage mat selv. Som regel er det også mulig å spise på stedets familierestaurant.

I tillegg har man et vell av forskjellige tilbud og aktiviteter for nesten alle aldre. Her er det gode muligheter til å ha minneverdige opplevelser med barn og barnebarn.

Har du også gode råd og tips til en billig reise i pinsen?

Hvis du har ett eller flere gode forslag til en billig reise i pinsen, må du gjerne skrive det i kommentarfeltet.

Fotos:
Toppbilde © istockphoto / kupicoo
Barn på bilferie © istockphoto / Bojan Kontrec
Roma © istockphoto / PaoloGaetano
Badelandsferie © istockphoto / Imgorthand

 

Relaterte innlegg:Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Personvernsregler
Les vår personvernregler.