Et lykkelig par sitter ved et venteværelse på en flyplass, deler øretelefoner og smiler mens de venter, med fargerike kofferter ved siden av dem.

Storbyferie i januar – se forslag til byer her

Hedda Bremer
For deg som har mulighet for å dra på en storbyferie i slutten av januar har vi funnet frem noen spennende byer – både til Europa og lenger vekk. God fornøyelse!

London

To personer som står tett sammen foran røde telefonkiosker, mens den ene personen holder en rød rose.Lave billettpriser åpner for muligheten til at hele familien kan dra til London i vinter. For barn fra ca. 5 år har London nemlig masse å by på. På mange av museene er det f.eks. ofte spesielle arrangementer for barn.

Både store og små vil ha glede av Science Museum, The Natural History Museum, National Gallery, Tower of London, London Zoo og Madame Tussauds. Hvis pengene brenner i lommen tar dere bare turen til Oxford Street, Regent Street eller Carnaby Street.

Søk etter flybilletter til London her

Milano

En gotisk katedral med høye spir og utsmykkede detaljer mot en klar blå himmel.Milano i Nord-Italia får nok ikke alltid så mye oppmerksomhet som byen fortjener. Milano kan nemlig skilte med fantastiske severdigheter og er absolutt verdt et besøk.

Start i byens sentrum og bruk litt tid på å beundre den storslåtte domkirken. Deretter kan du gå over i shoppernes ”katedral”, Galleria Vittorio Emanuele, og bruke alle de pengene du sparte på flybilletten. Husk dessuten å få sett et av verdens mest berømte malerier: ”Nattverden” av Leonardo da Vinci.

Søk etter flybilletter til Milano her

Roma

En fontene i forgrunnen med en trappestruktur og en kirke i bakgrunnen, omgitt av flere bygninger.Å besøke Roma gir deg en blanding av moderne inntrykk fra en sprell levende metropol og historiens vingesus som konstant minner oss om den gang Roma var sentrum for det enorme Romerriket.

Ta deg god tid til å se alle de historiske monumentene som Colosseum, Forum Romanum, Pantheon og Peterskirken. Pass også på å finne tid til å gå på noen av de fine museene, og ta en titt på den den nye, romerske arenaen Stadio Olimpico.

Søk etter flybilletter til Roma her

Dubai

En marina med fortøyde båter i forgrunnen og høye, moderne bygninger i bakgrunnen under en klar, blå himmel.Hvis du har lyst til å komme deg vekk fra den norske vinterkulda og samtidig få deg en ordentlig storbyferie er Dubai et opplagt reisemål. I januar varter gjerne Dubai opp med temperaturer på over 20 grader.

Her kan du ta noen av verdens høyeste skyskrapere i øyesyn og benytte deg av ubegrensede shoppingmuligheter. Og skulle du trenge en pause fra storbyen Dubai passer det jo fint at du bare kan dra ned på stranden for å slappe av og bade i herlig, varmt vann.

Søk etter flybilletter til Dubai her

New York

Mennesker som går på skøyter på en utendørs skøytebane om kvelden, med høye opplyste bygninger i bakgrunnen.Et opphold i New York kan kanskje betegnes som den absolutte storbyferie. New York trenger vel egentlig ikke noen nærmere presentasjon, men å besøke byen er som å kikke i et kaleidoskop fylt med forskjellige kulturer, forskjellige inntrykk, forskjellige severdigheter og forskjellige muligheter.

Du vil aldri få nok av ”The City”, så det er bare å komme av gårde nå, så du senere kan nå å komme tilbake til en by i konstant forandring.

Søk etter flybilletter til New York her

Fotos:
Toppfoto © istockphoto / guenterguni
London © istockphoto / lightkey
Milano, Duomo © istockphoto / adrianbaras
Roma © istockphoto / sborisov
Dubai © istockphoto / gogo_v
New York © istockphoto / franckreporter

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Personvernsregler
Les vår personvernregler.