Luksus i Bangkok for livsnytere – en innføring

Bangkok er full av fristelser og innbyr til et liv i luksus. Byen er et paradis for shopping og velvære, og det koster ikke stort å skjemme seg bort. I bakgrunnen lokker et fargerikt folkeliv, eksotiske delikatesser og fristende severdigheter.

Inspirasjon og gode råd


Luksus i BangkokBriller, perler, smykker, edelstener og thaisilke er markant billigere enn i Norge, og du kan få skreddersydde jakker, skjorter, bukser og kjoler ferdiggjort på en dag.

Du kan også spare mye på merkevarer som Levi’s, Nike og Burberry, også selv om du holder deg fra de ulovlige kopiene. Bangkok er rett og slett bare billig.

Les også Thailand er balsam for kropp og sjel
Les også Luksusferie i Thailand
 

Lykken er et kjøpesenter med aircondition

Kjøpesenter i BangkokByen har også noen av verdens fineste kjøpesentre. Besøk nye CentralWorld, luksuriøse Paragon, motemekkaet Platinum Fashion Mall, eller MBK på Siam Square.

Her finner du skjønnhetssalonger, kaféer og restauranter fordelt på flere etasjer sammen med butikker som selger elektronikk, parfyme, film, sko, klær og mye mer. Airconditionen gir en god avveksling fra det fuktige klimaet utenfor. Det er luksus i Bangkok.

 

Luksus i BangkokMylder og markeder

Markedene ligger i de sentrale gatene hvor det er flust med boder og mennesker til langt over midnatt. Kjenn duften av sirlig stablede ananas, lime og mango på det flytende markedet langs Chao Phraya.

Tilbring helgen på verdens største marked i Chatuchak, hvor 15.000 boder selger alt fra billige T-skjorter til fargerike skåler og levende slanger.

 

Inkarnert nytelse

Flybilletter til BangkokMellom innkjøpene kan du hvile øynene på forgylte buddhaer, overdådige tronsaler og smilende takskjegg i Grand Palace.

Gatekjøkkener og restauranter serverer uforglemmelige delikatesser i tillegg til spesialiteter som hønseføtter, frityrstekte gresshopper og fugleredesuppe til gastronomiske våghalser.

Det er selvfølgelig også gode muligheter for spabehandling og tradisjonell thaimassasje som får bukt med muskelspenningene.

På annethvert gatehjørne kan du få fotmassasje, ansiktsbehandling, aromaterapi og andre velværebehandlinger til fornuftige priser. Det er inkarnert nytelse, og effekten kan du leve høyt på resten av året.
 

Reiser til BangkokCruisetur på elven

Ta et elvecruise langs Bangkoks livsnerve, elven Chao Phraya. Dra til endestasjonen og tilbake igjen med en av de vanlige ekspressfergene.
 

Når barna vil ta berg-og-dal-bane

Bangkok Dream World eller «Rungsit Khlong Saam» markedsføres som Thailands Disneyland. Det er det ikke, men de har massevis av karuseller og sklier som kan holde barna i aktivitet.
 

En verden under havet under kjøpesenteret

I underetasjen på Siam Paragon-senteret ligger Siam Ocean World. Et av Asias største akvarier med over 30 000 merkelige fisk og andre havdyr fra hele verden. Her kan du svømme med haier, gå gjennom en undervannstunnel og se noen av havets største rovdyr i øynene.

Søk etter flybilletter til Bangkok her.
Søk etter reiseforslag til Thailand her.
Søk etter charterferier til Thailand her.

Toppfoto (c) istockphoto / lolostock
Skredder i Bangkok (c) istockphoto / Michael Luhrenberg
Kjøpesenter (c) istockphoto / chinaface
Flytende marked (c) istockphoto / lzf
Massasje (c) istockphoto / Michael Luhrenberg
Elvecruise (c) istockphoto / splendens

Flybilletter til Bangkok

Under finner du gode tilbud på flybilletter til Bangkok, med avreise i løpet av det neste året.

Klikk på den flybilletten som passer for deg, så blir du sendt over i flysøkemotoren vår. Her kan du blant annet forandre på avreisedatoer og velge den billigste eller raskeste flyreisen. Du kan også se priskalenderen vår – den viser hvilke dager du kan reise billigst.

Prisene inkluderer fly t/r, er funnet av våre brukere i løpet av de siste 48 timene og kan derfor være forandret. Av og til har ikke brukerne søkt på en bestemt storby i løpet av de siste 48 timene og derfor er det kanskje ingen tilbud.

Bergen Flesland - Bangkok Fra 5 184,-Søk
Stavanger Sola - Bangkok Fra 5 334,-Søk
Trondheim Værnes - Bangkok Fra 6 901,-Søk
Oslo - Bangkok Fra 14 591,-Søk

 

Fant du ikke det du lette etter?

Du kan også søke etter flybilletter til Bangkok i flysøkemotoren vår her.

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Privacypolicy
Read our privacypolicy