5-stjerners luksusferie

Guide til billige 5-stjerners luksusferier

Luksusferier på 5-stjerners hoteller er normalt noe vi forbinder med store hull i lommeboken, hvis det i det hele tatt kan la seg gjennomføre. Sånn trenger det faktisk ikke å være, og her gir vi deg noen tips til hvordan du også kan få deg en 5-stjerners luksusferie.
 

Velg riktig reisemål til storbyferien

Prisene på hoteller varierer selvsagt fra by til by, men overraskende nok kan du faktisk bo veldig billig i noen av de mest populære storbyene i Europa.

Vi har sjekket prisene på sentralt plasserte 5* hoteller med gode anmeldelser, og har funnet noen gode i disse byene i mars 2016:

HotellferieBudapest – fra kr 533,-
Istanbul – fra kr 621,-
Lisboa – fra kr 657,-
Bangkok – fra kr 745,-
Bali – fra kr 902,-
Athen – fra kr 931,-
Las Vegas – fra kr 1005,-

Til sammenligning koster et dobbeltrom på et tilsvarende hotell i Oslo fra 1800 kroner og oppover.

Hvis du har en fem-seks byer du har lyst til å besøke kan du sjekke hotellprisene for hver by i vår hotellsøkemotor. Det kan hende du finner ut at luksushotell er billigere enn du tror.
 

Oppgrader charterferien til en 5-stjerners luksusferie

Hvert år gjennomfører vi i Travelmarket mange typer prissjekk på charterferier og restplasser. Målet med prissjekken er å finne de laveste prisene og de reisene hvor man får mest valuta for pengene.

5-stjerners luksusferieHer har vi oppdaget at ekstraprisen for fire-femstjerners hoteller i noen tilfeller er bare litt høyere per natt enn for uspesifiserte bosteder. Så spesielt når det gjelder restplasser kan det altså lønne seg å ikke kun se på de aller billigste og ofte uspesifiserte reisene.

Akkurat nå (november 2015) koster den billigste restplassferien 1.490 kroner per person for et uspesifisert hotell uten pensjon.

For 3.731 kroner kan du bo på et 5-stjerners hotell med frokost på samme reisemål. Det er under 350 kroner ekstra per natt.

Tidligere har vi funnet eksempler på at du kan oppgradere fra et uspesifisert hotell til et 5-stjerners hotell for kun 1.200 kroner for en ukes ferie.

Her ser du de billigste restplassene med 5-stjerners hoteller akkurat nå (med avreise i løpet av de neste par månedene):

BelekLimak Arcadia ResortTyrkia (7 netter)All inclusiveEconomy dobbeltrom
2 964,-Søk

AlanyaAska Just in Beach - All InclusiveTyrkia (7 netter)All inclusiveStandard Twinrom
3 015,-Søk

BelekLimak Altantis Deluxe ResortTyrkia (7 netter)All inclusiveEconomy dobbeltrom
3 029,-Søk

AntalyaSealife Family Resort HotelTyrkia (7 netter)All inclusiveEconomy dobbeltrom
3 124,-Søk

SideVilla Side ResidenceTyrkia (7 netter)All inclusiveEconomy dobbeltrom
3 158,-Søk

AntalyaRamada Plaza AntalyaTyrkia (7 netter)Economy-rom
3 192,-Søk

GdanskRadisson Blu Hotel GdanskPolen (7 netter)Rom
3 211,-Søk

AlbufeiraGrande Real Santa Eulalia ResortPortugal (7 netter)Studio med balkong el. Terrasse
3 354,-Søk

AlanyaSunprime C Lounge Hotel - Adults Only Tyrkia (7 netter)Standard med balkong/terrasse økonomi
3 405,-Søk

SideSide Star BeachTyrkia (7 netter)All inclusiveDobbeltrom
3 418,-Søk
Søk etter flere 5-stjerners luksusreiser i vår chartersøkemotor.

I lavsesong kan du også være heldig å finne en billig 5-stjerners All Inclusive-ferie. Her tjener du raskt inn det du har betalt ekstra for hotellet fordi du ikke trenger å tenke på mat- og restaurantutgifter.
 

Reis utenfor sesongen og vær fleksibel

Akkurat som prisene på flybilletter endrer seg endrer også hotellprisene seg kraftig i løpet av året – det er derfor best å reise utenfor skoleferiene og de tradisjonelle høytidene.

Las VegasHer hos Travelmarket sjekker vi prisene på flybilletter til 20 populære reisemål rundt om i verden hver fjerde uke, og ved hjelp av vår interaktive graf kan du se når på året det er billigst å fly. Alle priser ble funnet fire uker før avreiseuken.

Det kan være en god idé å holde øye med prisene på hoteller og se om det dukker opp noen kampanjer, for da kan du virkelig gjøre et kupp. Noen ganger kan du også få svært billige hotellrom ved å vente til siste liten med å bestille.

Les mer om hvordan du finner de billigste hotellrommene i vår gratis e-bok Sånn får du billigere reiser.
 

Sånn sparer du til luksusferien

Å bo på femstjerners hoteller koster tross alt mer enn mindre luksuriøse hoteller, og derfor er det selvfølgelig nødvendig å legge litt flere penger til side. Her gir vi deg derfor noen gode sparetips.

5-stjerners charterferie1) Skriv ut et bilde av det luksushotellet du skal bo på og legg det synlig i lommeboken. Du kan eventuelt lagre bildet som bakgrunn på PC-en og mobilen. På den måten blir du hele tiden minnet om hva som venter, og da blir det lettere å si nei til fristelser i hverdagen.

2) Hvis dere er flere som skal reise sammen kan det være lurt å jevnlig snakke sammen om reisen. Da kommer dere til å glede dere mer og mer til ferien, og det gjør det litt lettere å legge penger i sparebøssen.

3) Opprett en sparekonto i banken og sett deg et mål for hvor mye du skal legge til side hver måned. Da unngår du å bruke feriepengene på noe annet og er hele tiden oppmerksom på å skulle sette penger til side til ferien.

Lykke til, og ha en god luksusferie!

Toppfoto (c) istockphoto / Yuri
Hotellrom (c) istockphoto / BrianAJackson
Ved bassengkanten (c) istockphoto / g-stockstudio
Las Vegas (c) istockphoto / Sky_Sajjaphot
Luksusvilla (c) istockphoto / PhotoTalk

 

Post Comments

 1. Dere skriver; «Akkurat nå (november 2015) koster den billigste restplassferien 1.490 kroner per person for et uspesifisert hotell uten pensjon.»
  Betyr det at resten av prisinformasjonen i denne reklamen også er fra 2015?

  • Kære Inger,

   Jeg beklager meget, at vi først svarer nu. Blogindlægget er oprettet i 2015. Men priserne opdateres løbende. Derfor vil du altid finde de seneste tilbud her.

   Jeg håber, at du finder en god rejse og ønsker dere en god ferie!

   De bedste rejsehilsner fra Birgitte, Travelmarket

Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Denne nettstaden brukar Akismet for å redusere søppelpost. Lær korleis kommentarane dine vert handsama.

Privacypolicy
Read our privacypolicy