En collage av symboler og kjennetegn fra forskjellige steder i USA, inkludert Frihetsgudinnen og ulike by- og statssegler.

Hva koster flybilletter til USA? Se priser og bestill reisen i dag

Kenneth Karl Nielsen
Du har planlagt at din neste reise skal gå til USA. Men hvilken by skal du velge og hva koster flybillettene til de forskjellige byene? Ja – hva koster egentlig flybilletter til USA?

To personer med solbriller smiler foran en bysilhuett med skyskrapere og blå himmel.Svaret er naturligvis ikke bare én pris, for prisen kommer an på mange faktorer. F.eks.:

* Hvor du vil reise hen
* Hvor du vil reise fra
* Når på året du vil reise
* Og når du bestiller flybillettene

I denne artikkelen vil jeg gi deg gode råd om å finne og bestille flybilletter samt forklare deg litt om prisutviklingen på flybilletter til New York og Los Angeles.

Travelmarket utgir Norsk Flyprisindeks, som utkom for første gang i 2009. Hver måned oppdateres Norsk Flyprisindeks med aktuelle priser på flybilletter til en rekke populære reisemål i hele verden.

Hvis du ser tilbake i indeksen kan du se hva flybilletter til USA (Los Angeles og New York) har kostet de siste mange årene.

Hva koster flybilletter til New York?

Når det er billigst å fly kan du få billetter for cirka 2500 kr t/r fra Oslo. På det dyreste koster flybillettene cirka 7000 kr.

Her er noen aktuelle priser som brukerne våre har funnet:

 
Kommer det ikke opp noen priser eller passer ikke datoene? Søk etter flybilletter til New York her.

Hva koster flybilletter til Los Angeles?

Vi har også undersøkt hva det koster å fly til Los Angeles. Når det er dyrest koster en flybillett fra Oslo til Los Angeles cirka 7000 kr t/r, mens den laveste prisen vi har funnet er 3200 kr. Merk at ofte er de billigste billettene dyrere.

Her er noen aktuelle priser som brukerne våre har funnet:

 
Kommer det ikke opp noen priser eller passer ikke datoene? Søk etter flybilletter til Los Angeles her.

Hva koster flybilletter til andre byer?

En livredderhytte på en strand med havet og en soloppgang eller solnedgang i bakgrunnen.

Prisene på flybilletter til USA svinger utrolig mye fra by til by, og det kan ofte lønne seg å sjekke flere forskjellige lufthavner.

Eksempelvis kan prisene svinge utrolig mye på de forskjellige lufthavnene i Florida.

Her er noen aktuelle priser til Miami som brukerne våre har funnet:

 
Kommer det ikke opp noen priser eller passer ikke datoene? Søk etter flybilletter til Miami her.

Finn flybilletter til andre byer i USA her.

Gode råd – sånn finner du billige flybilletter

Travelmarket har utgitt en e-bok som handler om å finne billige flybilletter og mange andre reiser. I boken får du 16 gode råd om hvordan du finner de billigste flybillettene. Her får du de beste rådene – alle med en vinkel så du får svar på spørsmålet Hva koster flybilletter til USA, og hvordan finner jeg de billige flybillettene?

Hent boken her.

Du kan også lese artikkelen Billige flybilletter: 16 gode råd + et bonustips, som gjør det lettere å finne de billige flybillettene.

 

Relaterte innlegg:Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Personvernsregler
Les vår personvernregler.