Nyhet: Refusjonsordning på flybilletter

Nyhet: Refusjonsordning på flybilletter

Travelmarket

På Travelmarket har vi en visjon om å gi deg markedets største og beste utvalg av flybilletter, og som den eneste reisesøkemotoren tilbyr vi nå å refundere prisforskjellen dersom du bestiller en reise hos reiseselskapet vi henviser til og deretter finner den samme flybilletten til en lavere pris et annet sted på nettet. Les om vår refusjonsordning på flybilletter her.

Vår refusjonsordning gjelder flybilletter du finner på Travelmarket og som du deretter har kjøpt hos et reisebyrå eller flyselskap. Vi refunderer prisforskjellen dersom du etterfølgende finner den bestilte flybilletten til en lavere pris et annet sted på nettet.

Søk på fly – og test ordningen her

For at ordningen skal kunne benyttes er det noen betingelser som må være oppfylt, og nedenfor ser du tre av disse.

1. Du skal ha funnet flybilletten på travelmarket.no og deretter ha klikket deg videre til det flyselskapet eller reisebyrået som selger billetten. Refusjonsordningen gjelder fra det tidspunktet du har klikket deg videre til reiseselskapet og 8 timer frem i tid – eller senest til kl. 24.00 samme dag.

2. Refusjonsordningen gjelder den endelige prisen på flybilletten du bestiller hos flyselskapet eller reisebyrået, og ikke prisen du ser hos Travelmarket. Det vil si flyprisen inklusiv eventuelle gebyrer og tillegg for eventuelle kofferter, setereservasjon, skatter og avgifter osv.

3. Når du har bestilt flybilletten hos flyselskapet eller reisebyrået blir du omfattet av refusjonsordningen ved å melde deg på ordningen på travelmarket.no.

Les alle vilkårene for vår refusjonsordning her
– alle betingelsene skal være oppfylt før refusjonsordningen kan benyttesLegg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Privacypolicy
Read our privacypolicy