Varme land om vinteren

Billige flybilletter til varme land om vinteren – finn et solsikkert reisemål

Birgitte Oxlund
Har du tenkt på at du kan arrangere sydenturen din selv? Ofte kan du spare mange penger ved å kjøpe fly og overnatting hver for seg. I denne oversikten kan du se de billigste flybillettene til deg som har lyst til å reise til varme land om vinteren.

En av de største fordelene ved å arrangere reisen på den måten er at du bestemmer både avreisedag og hvor lenge du vil være vekk selv. Du er med andre ord ikke bundet av faste reisedatoer.

En annen fordel er at du er fleksibel med tanke på hvor mye du vil planlegge om gangen. Hvis du er mest komfortabel med at alle overnattingene er ordnet på forhånd kan du selvsagt gjøre det. Ellers kan du reservere hotellene underveis.

Oversikt over flybilletter til varme land om vinteren

Et smilende par med solbriller tar en selfie utendørs på en solfylt dag.I dette blogginnlegget finner du en rekke solsikre charterreisemål i november, desember, januar og februar.

De fleste er billige å fly til med lavprisselskaper som for eksempel Norwegian og Ryanair. I tillegg kan du noen ganger være heldig å finne en billig flybillett med et av charterbyråene.

Les også: Vinterens billigste All Inclusive-reiser
Les også: Hvor er det varmt i november?
Les også: Hvor er det varmt i desember?
Les også: Hvor er det varmt i januar?
Les også: Hvor er det varmt i februar?

Det er bare å klikke på en flypris, så kommer du over i flysøkemotoren vår. Her kan du blant annet endre reisedatoer og velge den billigste eller hurtigste flyreisen. Du kan også se priskalenderen vår, som viser hvilke dager du kan reise billigst.

Prisene er funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor være endret. Hvis ingen har søkt på en bestemt by i løpet av de siste 48 timene kommer det dessverre ikke opp noen priser her.

Flybilletter til Kanariøyene i vintersesongen

Kystlandskap med høye klipper, blått hav og bygninger omgitt av palmer i forgrunnen under en blå himmel med noen skyer.Du kan dra på solferie til Spania hele året. Fra november til februar er det imidlertid blitt litt kjølig på flere av sommerreisemålene. Hvis du vil ha sol og varme bør du derfor velge Kanariøyene, som har et mildt klima året rundt.

Gran Canaria er en paradisøy med lange gylne strender og et stort utvalg av shopping, forlystelser og restauranter. Når du flyr til Gran Canaria lander du i hovedbyen Las Palmas.

Hvis du velger å kjøpe billige flybilletter til Tenerife lander du virkelig i Syden med stor s, der du kan nyte et solrikt klima, herlige sandstrender, vannsport og et livlig natteliv.

Gode tilbud på flybilletter til Gran Canaria t/r:
(Klikk på en pris for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor. Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Finn flybillettene til Kanariøyene selv her.)

Oslo - Las Palmas, Gran CanariaFra 2 073,-Velg

Gode tilbud på flybilletter til Tenerife t/r:

Sjekk også restplasser til Spania hvor du kan være heldig å finne et godt tilbud på kun fly.

Flybilletter til Madeira i vintersesongen

Fugleblomst (Strelitzia reginae) i forgrunnen med en frodig bakgrunn av grønne åser og blå himmel.Madeira er et annet solsikkert vinterreisemål. Blomsterøyen har nemlig også et mildt klima året rundt, og her kan du oppleve dagtemperaturer på mellom 17 og 22 grader.

I tillegg til et sjarmerende byliv har øyen en unik natur som innbyr til utflukter i et helt enestående fjellandskap med panoramautsikt over Atlanterhavet.

Gode tilbud på flybilletter til Madeira:
(Klikk på en pris for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor. Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Finn flybillettene til Madeira selv her.)

Sjekk også restplasser til Maderia – her kan du virkelig få det billig!

Flybilletter til Dubai i vintersesongen

Fire kvinner smiler og ler sammen utendørs mens de holder handleposer.Høysesongen i Dubai starter så smått i november, og du kan nyte varmen med dagtemperaturer på 25-30 grader.

Hvis du velger å reise til Dubai kommer du til å bli forhekset av det moderne storbylivet, imponerende bygninger, utrolig god mat, gamle tradisjoner, herlige badestrender, kultur, markeder og shopping uten sidestykke.

Gode tilbud på flybilletter til Dubai:
(Klikk på en pris for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor. Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Finn flybillettene til Dubai selv her.)

Oslo - DubaiFra 4 778,-Velg

Sjekk også restplasser til Dubai – her kan du virkelig få det billig!

Flybilletter til Marokko i vintersesongen

En travel markedsplass er fylt med mennesker, boder og lys ved skumringstid, omgitt av tradisjonell arkitektur.Du kan besøke Marokko året rundt, men sent på høsten og vinteren er nok et av de beste tidspunktene å besøke landet på – ikke minst dersom du vil dra sørover til Marrakech, hvor du finner de billigste flybillettene til.

Med sin røde ringmur, kaotiske torgplasser, spennende basarområde og snirklete gater er Marrakech som tatt ut av eventyrene i 1001 natt.

Samtidig er Marrakech en moderne by med fine hoteller, trendy mote- og interiørbutikker og hyggelige loungebarer og restauranter med høy kvalitet og lave priser.

Gode tilbud på flybilletter til Marrakech:
(Klikk på en pris for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor. Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Finn flybillettene til Marokko selv her.)

Flybilletter til Thailand i vintersesongen

To personer sitter i strandstoler og nyter drikke mens de ser på solnedgangen ved stranden.Reiser til Thailand er mest populære fra november til mars fordi det er flest soltimer i den perioden.

Hvis du reiser til Thailand fra mai til oktober er det regntid og litt varmere – men du vil også oppleve en svært høy luftfuktighet. I september og oktober regner det mye i spesielt nordlige deler av Thailand.

På reisen til Thailand kommer du til å møte vennlige mennesker, se vakker natur, slappe av på flotte strender, prøve morsomme aktiviteter og spise deilig mat.

Gode tilbud på flybilletter til Bangkok t/r:
(Klikk på en pris for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor. Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Finn flybillettene til Thailand selv her.)

Oslo - BangkokFra 6 331,-Velg
Haugesund Karmøy - BangkokFra 8 032,-Velg
Trondheim Værnes - BangkokFra 8 053,-Velg

Gode tilbud på flybilletter til Phuket t/r:

Oslo - PhuketFra 7 470,-Velg

Flybilletter til Florida i vintersesongen

Livreddertårn på strand med fargerik himmel og soloppgang i bakgrunnen.Takket være det solrike klimaet kan du besøke Florida hele året. Amerikanerne selv foretrekker perioden fra desember til mars, og derfor er hotellene billigere resten av året. Den tropiske varmen er på topp i juni, juli og august. Derfor er vår og høst gode alternativer.

Reiser du til Florida kan du blant annet besøke Fort Lauderdale, Palm Beach, Key West, Miami, Everglades National Park, Orlando og Tampa. Du kan svømme med livlige delfiner eller oppleve et rikt dyre- og fugleliv og en storslått natur i nasjonalparken Everglades.

Hvis du liker å spille golf er det fint å notere seg at Florida har et godt utvalg av golfbaner. På de flotte kyststrekningene mot Atlanterhavet og Mexicogolfen kan du nyte kilometervis med badestrender.

Gode tilbud på flybilletter til Florida-Fort Lauderdale/Miami t/r:
(Klikk på en pris for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor. Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Finn flybillettene til Florida selv her.)

Gode tilbud på flybilletter til Florida-Orlando t/r:

Flybilletter til De amerikanske jomfruøyer i vintersesongen

Strand med hvit sand, blått hav og grønn vegetasjon i forgrunnen under en skyet himmel.De amerikanske jomfruøyer byr på regnskog, vakre solnedganger, kulinariske og historiske opplevelser, innbydende sandstrender og asurblått hav.

Om vinteren ligger dagtemperaturen på St. Croix på 28 grader. Selv om orkanmånedene ligger i vintersesongen er det risikoen liten for at stormen kommer til å bevege seg gjennom akkurat det området du ferierer i. Et tydelig tegn på den minimale risikoen er at charterbyråene selger reiser dit i vintersesongen.

Gode tilbud på flybilletter til St. Croix:
(Klikk på en pris for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor. Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Finn flybillettene til St. Croix selv her.)

Alle flyprisene gjelder tur-retur, eksklusiv eventuelle gebyrer for bagasje, setevalg m.m.

Fant du ikke det du lette etter?

Du kan søke etter flybilletter til varme land om vinteren her.

Du kan også søke på hotell og leiebil på Travelmarket.

Hvis du ikke ønsker å arrangere reisen selv fins det heldigvis mange selskaper som gjerne vil hjelpe deg. Klikk videre til vår søkemotor med reiseforslag der du blant annet finner reisetilbud innen temaene fly & drive, storbyferie, cruise og naturferie.

Fotos:
Toppfoto © istockphoto / Yuri
Par på vinterferie © istockphoto / pixdeluxe
Tenerife © istockphoto / Khrizmo
Madeira © istockphoto / kelifamily
Dubai © istockphoto / andresr
Marrakech © istockphoto / pavliha
Florida © istockphoto / Songquan Deng
St. Croix © istockphoto / pollette2

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Personvernsregler
Les vår personvernregler.