Sommerferie i California

Sommerferie i California? Se de billigste flybillettene her

Birgitte Oxlund
Drømmer du om en sommerferie i California? Kanskje en road trip med hele familien i Vest-USA? Er du usikker på hvordan du finner de beste flybillettene? Her får du en oversikt over billige flybilletter til Los Angeles, San Francisco og Las Vegas.

Les også: Reisebudsjett til California og Vest-USA

Sommerferie i California

Sommerferie i California

California er nok den mest populære destinasjonen når det dreier seg om bilferie i USA.

Mange velger også å utvide rundreisen med et besøk i Las Vegas og flere av de fantastiske nasjonalparkene som ligger i Californias nabostater.

Nedenfor finner du aktuelle tur-retur-priser til de tre nevnte byene i Vest-USA. Du kan også søke etter billige flybilletter til California her. Hvis du vil på road trip er det naturlig å reise til én amerikansk by og hjem fra en annen.

Klikk på den prisen som passer for deg, så kan du se reisen i søkemotoren vår. Der er det enkelt å tilpasse resultatet så det passer dine kriterier. I menyen til venstre kan du velge om reisen for eksempel kan innebære 0, 1 eller 2 mellomlandinger.

Du kan også sortere resultatene etter reisetid. Mange bruker dette filteret, da det kan være attraktivt å slippe å vente en halv dag, selv om du muligens må betale litt ekstra for det.

Vær oppmerksom på at prisene er funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene, og at de derfor kan være endret. Prisene varierer derfor fra dag til dag, og du kan saktens være heldig å finne lavere priser for andre datoer når du søker etter reiser selv.

Billige flybilletter til Los Angeles

Klikk på prisen for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor

Ingen forslag eller feil avreiseflyplass?
Søk etter flybilletter til Los Angeles her.

Billige flybilletter til San Francisco

Klikk på prisen for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor

Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Søk etter flybilletter til San Francisco her.

Billige flybilletter til Las Vegas

Hvis du ønsker å kjøre videre fra Las Vegas, er du ikke langt unna California eller nasjonalparker som Grand Canyon og Yosemite.

Klikk på prisen for å komme over i Travelmarkets flysøkemotor

Ingen forslag eller feil avreiseflyplass? Søk etter flybilletter til Las Vegas her.

Alle de angitte flyprisene er med direkte fly t/r, eksklusiv gebyrer for bagasje, setevalg m.m.

Søk etter billige flybilletter til California

Bilferie i CaliforniaHvis du planlegger en bilferie i California, er det et opplagt valg å begynne reisen i enten nord (San Francisco) eller sør (Los Angeles) og fly hjem fra den motsatte enden av staten. Eventuelt kan du velge å begynne eller avslutte reisen i Las Vegas. Du kan søke etter flybilletter i flysøkemotoren vår her. Under søkefeltet velger du bare alternativet Flere stopp.

En reise til California gir deg også muligheten til å besøke en eller flere av de fantastiske øyene i Hawaii-gruppen. Du kan fly fra Los Angeles til f.eks. Oahu eller Big Island og deretter videre til en av de andre øyene.  Finn flybillettene til Hawaii her.

Hoteller og leiebiler i California

Du kan også søke etter hotell og leiebil på Travelmarket.

Fotos:
Toppfoto © istockphoto / emyu
Bilferie i California © istockphoto / Spondylolithesis
Los Angeles © istockphoto /LUNAMARINA

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Privacypolicy
Read our privacypolicy