USA og Thailand

USA og Thailand – nordmenns oversjøiske favoritter

Travelmarket

Blant alle de oversjøiske reisemålene er det USA og Thailand vi nordmenn foretrekker å legge ferien til. I denne artikkelen finner du lenker til artikler med inspirasjon, reisetips og tilbudsoversikter til begge landene.

  • Inspirasjon og lenker
  • Fly fra Oslo og Bergen til Bangkok og New York
To av grunnene til at USA og Thailand er så populære er at begge har et herlig klima og kan gi oss utallige nye ferieopplevelser.

HVORFOR ER REISER TIL THAILAND SÅ POPULÆRE?

Ferie i ThailandDet er utrolig ettertraktet å feriere i Thailand, særlig i vinterhalvåret hvor mange har lyst på en pause fra mørket og kulden. Likevel kan du saktens dra til Thailand på andre tider av året også.

Les Når er det best å reise til Thailand?

Det er ikke rart vi reiser til Thailand, for det er et sant ferieparadis som byr på store kultur- og naturopplevelser, mange soltimer, velvære til lave priser og et svært vennlig og imøtekommende folk. Dessuten er det ingen grenser for hvor mye deilig mat det thailandske kjøkken kan by på.

Les 10 gode grunner for å reise til Thailand
 

Solferie i Thailand

Den mest populære reiseformen til Thailand er naturligvis sol- og badeferie. Blått hav og nydelige palmestrender er jo det de fleste av oss forbinder med en eksotisk drømmeferie, og det finner du i Thailand.

Se De 100 billigste charterreisene til Thailand
 

Storbyferie i Thailand

USA og ThailandMange starter og/eller avslutter ferien i Bangkok. Denne byen rommer stort sett alt du kan ønske deg: rimelige hoteller, historiske templer, spennende mat fra gateboder, markeder, butikker, et aktivt natteliv og gjestfrie thailendere. Og når du trenger litt ekstra egenpleie har du kommet til rett sted, for i Bangkok er det lett å skjemme bort både kropp og sjel.

Les Jeg elsker Bangkok – sånn blir du også forelsket
Les Luksus i Bangkok for livsnytere – en innføring
Les På jakt etter Buddha i Bangkok
Søk fly + hotell i Thailand

Luksus- og opplevelsesreiser til Thailand

Vil du ha noen gode tips til hva luksus og opplevelser kan være i Thailand? Det får du her:

Les Luksusferie i Thailand – en usedvanlig god opplevelse
Les Thailand er balsam for kropp og sjel
 
 

HVORFOR ER REISER TIL USA SÅ POPULÆRE?

USA og ThailandVel, det kan ha noe å gjøre med at en reise til USA kan by på mye av alt, og har noe for alle: pulserende storbyer, storslått natur, festlige forlystelsesparker, deilig klima, lekre strender og en fascinerende kultur og historie. Ja, faktisk gode matopplevelser også, for det amerikanske kjøkken er heldigvis mer enn burgere og donuts. At man forstår språket kan dessuten være et pluss for mange.

De siste årene har USA som ferieland kommet innenfor rekkevidde for mange flere reiseglade skandinaver enn før. Det er selvfølgelig Norwegians billige fly fra Oslo til en rekke populære storbyer i USA vi tenker på.

Søk billige flybilletter til USA her
 

Storbyferie i USA

 Storbyferie i New York New York ligger blant de øverste på listen over nordmenns favorittstorbyer. Populariteten skyldes helt klart de uendelige mulighetene for shopping og kulturopplevelser, og mange har vel lyst til å komme i nærkontakt med denne metropolen vi har sett i så mange filmer og TV-serier.

På samme måte som til Thailand har dessuten flyreisen gått drastisk ned i pris de siste årene, og det gjør det mulig for mange flere å få seg en kort eller lang storbyferie i New York.

Her er noen tips til deg som ønsker å gjøre storbyferien i New York så billig som mulig, og til deg som skal av sted til The Big Apple for første gang:

Les Fly billig til New York – Bo billig og finn nesten gratis aktiviteter
Les Til New York for første gang? 4 tips til nybegynnere
Søk fly + hotell i New York
 

Bilferie og rundreiser i USA

Rundreise i USADet er også mange som tar seg noen sammenhengende ferieuker og drar på rundreise for å komme inn under huden på et større område av det nord-amerikanske kontinentet. Her fins det mange muligheter både når det gjelder reiseruter og bestilling av reisen.

Du kan finne en organisert gruppereise med guide eller be et reisebyrå om å lage en skreddersydd pakke med fly, leiebil, kjørerute og overnatting. Eventuelt kan du bestille en fly&drive-pakke og finne overnatting på forhånd eller underveis selv, eller egenhendig søke alt separat og sy sammen rundreisen helt selv.

Se selskaper som tilbyr reiser til USA
 

Familieferie i Florida

Med barna til FloridaSist men ikke minst trekker solskinnsstaten Florida selvsagt riktig mange norske barnefamilier til seg. USA er et svært barnevennlig land å besøke, og rundt Orlando fins det utallige forlystelsesparker og andre attraksjoner for store og små. Dessuten er hav og strand ikke langt vekk.

Les Familieferie i USA – Orlando

 
 

Fotos:
Toppfoto © istockphoto / kravcs
USA © istockphoto / Olga_Gavrilova
Foto © istockphoto / jokerproproduction
New York © istockphoto / Anita_Bonita
Florida © istockphoto / AlexanderNovikov
Foto © istockphoto /vitalytitov
Foto © istockphoto / szirtesi

Flybilletter til Bangkok

Under vil du se priser hvis noen har søkt flybilletter fra Oslo eller Bergen til Bangkok på travelmarket.no de siste 48 timene. Du kan klikke på prisene for å komme over i vår flysøkemotor hvor du kan tilpasse søket.

Oslo - BangkokFra 6 290,-Velg
 

Flybilletter til New York

Under vil du se priser hvis noen har søkt flybilletter fra Oslo eller Bergen til New York på travelmarket.no de siste 48 timene. Du kan klikke på prisene for å komme over i vår flysøkemotor hvor du kan tilpasse søket.

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Personvernsregler
Les vår personvernregler.