Fly billig til New York

Fly billig til New York – bo billig og finn nesten gratis aktiviteter

Kenneth Karl Nielsen
Prisen på flybilletter til New York fra Oslo er lavere enn noen gang før. Travelmarkets siste prissjekk viser at man kan spare opptil nesten 27 prosent i forhold til fjorårets priser. Les videre dersom du trenger tips til hvordan du kan fly billig til New York.

Fly billig til New YorkNew York er en skikkelig favoritt når det gjelder storbyferier. Takket være billige flybilletter drar flere og flere nordmenn over Atlanteren for å se Frihetsgudinnen, Empire State Building, Soho, Broadway, China Town og alle de andre store severdighetene.

Det er ikke bare nordmenn som velger å dra på storbyferie til New York, over 11 millioner turister fra hele verden besøker byen hvert år. Selv om det har trukket hotellprisene i byen opp er det fremdeles mulig å finne rimelig overnatting.

Billige flybilletter

Hver fjerde uke følger Travelmarket prisutviklingen på flybilletter og publiserer den i Norsk Flyprisindeks. Prisene til nordmenns mest populære reisemål i Europa og resten av verden i bestemte uker sjekkes systematisk.

I siste flyprisindeks kunne vi se at prisen på en flybillett fra Bergen til New York i uke 42 er 26,5 % lavere enn i samme reiseuke i fjor. Fra Trondheim til New York er prisfallet på nesten 24 %, og fra Oslo på godt og vel 20 %. Du kan søke aktuelle priser selv i vår flysøkemotor.

New York trenger ikke koste skjorta

Storbyferie i New York

Som sagt er New York et utrolig populært reisemål for folk fra hele verden, og offisielle statistikker viser at gjennomsnittsprisen for en overnatting i byen lå på mer enn 300 dollar i 2013.

Men det behøver ikke bli så dyrt. Hvis du bruker Travelmarkets hotellsøkemotor kan du nesten alltid finne mye billigere overnatting. Det kan du også finne på hjemmesiden AirBnB, hvor du kan leie leiligheter eller rom hos private. Hvis du bor i egen leilighet på storbyferien kan du selv handle og lage mat, og på den måten også spare mange penger.

Gratis severdigheter i New York

Museer i New York

Når det gjelder severdigheter er det godt å vite at ikke alle de kjente stedene koster noe. Det er for eksempel helt gratis å ta en spasertur i Central Park eller på Times Square. Du kan komme gratis inn på mange av de små museene, og noen av de store museene tilbyr gratis entré på bestemte tidspunkter. Klikk her for å se en  guide til gratis museer i New York.

Ha en riktig god reise til New York!

Fotos:
Toppfoto © iStock / rabbit75_ist
Soloppgang i New York © istockphoto / inigofotografia
New York by night © istockphoto / chrisp0
Times Square © istockphoto / jejim

 Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Privacypolicy
Read our privacypolicy