Reiseselskaper - søkeresultat Mosambik

Under finner du de reiseselskapene som matcher ditt søk. Ved å klikke på "Vis mer" får du ytterligere informasjon om selskapet, inkl. kontaktinformasjon.

Mosambik

Til Mosambik med HibiscusReiser. Mosambik er et utmerket reisemål for safari, kultur- og naturopplevelser. Fantastiske strender og fine forhold for snorkling og dykking gjør Mosambik til et tropisk paradis. Pakketurer/rundreiser med alt inkludert, evt i komb med andre land i sørlige Afrika.

Mosambik

Vi har unike rundreiser som kombinerer Mosambiqk med Zambia, Malawi, Swaziland og Sør Afrika. Rundreisene er i en internasjonal gruppe på faste avreise dato hele året. Engelsk talenede huider/sjåfører. Dere velger selv om dere vil bo i telt eller oppgradere til lodger. Mosambik ble oppdaget av Vasco da Gama 1498 og kort tid etter ble den en portugisisk koloni. Den moderne perioden fra 60-tallet og framover var preget av tiår med sosialt kaos og borgerkrig. Et omfattende krypskyteri utryddet n...
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies for statistikk, gjenkjennelse og for å målrette annonser. Ved å klikke videre godtar du vår bruk av cookies. Les mer. OK