Jente på stranden med solbriller og nisselue.

Billige julereiser i 2024 – Finn juleferien på Travelmarket

Hedda Bremer

Ofte er det dyrt å reise til utlandet i julen – men hvis du er ute i god tid eller er fleksibel kan du likevel finne et godt tilbud. Flere og flere nordmenn drømmer om å feire jul enten i sydlige strøk, på skiferie eller i en spennende storby. Dette vet flyselskapene, og derfor setter de prisene opp.

Hvordan finner jeg billige julereiser i 2024?

Begynn planleggingen tidlig
Det er en god idé å begynne å lete etter billetter så tidlig som mulig. Hvis et godt tilbud dukker opp bør du slå til.

En snømann laget av sand med nisselue på hodet står på en strand med havet i bakgrunnen. … eller vent til siste øyeblikk
Selv om det er populært å reise i julen kan man ofte finne billige restplasser med avreise i desember. Noen ganger lønner det seg å ta sjansen – andre ganger ikke.

Vær fleksibel når det gjelder datoer
Hvis du er fleksibel når det gjelder ut- og hjemreisedatoer kan du spare mange penger på flybilletter. Reis for eksempel allerede 17. desember, eller reis først hjem 29. desember. Prøv deg frem med flere forskjellige datoer når du skal lete etter julereisen i 2024.

Velg et sted utenfor allfarvei
På de mindre populære stedene er det ofte ikke dyrere å reise i juleperioden. Hvis du tar sjansen kan du få helt andre juleopplevelser enn du ville fått hjemme.

Du kan søke etter julereisen i 2024 her.

Toppfoto (c) istockphoto / shalamov

Snømann på stranden (c) istockphoto / cdwheatley


Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Personvernsregler
Les vår personvernregler.