Reiseguide til Barcelona

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 787,- - Fra 2 300,-
Charter (fly+hotell) Fra 1 454,- Fra 2 400,- Fra 3 668,-
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Barcelona
Innbyggere
2.000.000
Tidssone
Når klokken er 12.00 i Norge, er den 12.00 i Barcelona.

Beste tid å reise

Top
Barcelona er deilig hele året. Vår, sommer og langt utpå høsten kan man nyte solen og badestrendene, og samtidig lokker de mange unike kulturelle tilbud. Vinteren kan brukes til å studere alle byens fantastiske severdigheder.

Kultur og underholdning

Top
Det er et bredt utvalg av kulturelle severdigheder i Barcelona i form av teatre, museer og kunstgallerier. Byen byr også på et vell av konserter. Mange holdes i det hyggelige Poble Espanol ute ved den olympiske stadion. Hvis man er sportsfreak, kan man også gå på Camp Nou og se FC Barcelona spille. Eller man kan kaste seg ut i Barcelonas hektiske natteliv.

Overnatting / Hotell

Top
Der er et mange hoteller i Barcelona, og de finnes i alt fra luksusklassen til de mer beskjedne pensjonater, hvor gatestøyen er enorm, men rommene billige. Der er også campingplasser utenfor byen, og der finnes vandrerhjem i området. Bestill hotell i Barcelona her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er lett å få en taxi i Barcelona. Man kan praie en de fleste steder i byen, og det er billig. Det kjøres etter taksameter.

Spesielle forhold

Top
Barcelona har gode markeder. Det beste er Els Encants, som er et bruktmarked. Men prøv også Placa de les Glòries Catalanes, hvor det selges antikviteter. Legge merke til at selv om man kan spansk kan det være vanskelig å forstå innbyggerne i Barcelona, som snakker catalonsk.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.