Severdigheter Barcelona

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 787,- - Fra 2 300,-
Charter (fly+hotell) Fra 1 454,- Fra 2 400,- Fra 3 668,-
Prisene er pr. person

Severdigheter

Camp Nou stadion (Barcelona)
Camp Nou er FK Barcelonas hjemmebane og en imponerende stadion med plass til 100.000 tilskuere. Klubben har et museum, man kan se samtidig med et besøk på Camp Nou. Museet tar en igjennom hele FK Barcelonas historie og viser bilder av de mange verdensstjerner, som har spilt for klubben.
La Sagrada Familia bygningen i Barcelona (Barcelona)
La Sagrada Familia, som ligger midt i den elegante catalonske byen Barcelona, er et forunderlig bygningsverk. Det var arkitekten Antoni Gaude som påbegynte byggingen av den spektakulære kirken med de merkelige måneaktige fager og former. Kirken ble ikke ferdig bygget før Gaudis død, og den dag i dag arbeider man fortsatt på å ferdiggjøre den i Gaudis ånd. Skal man se én attraksjon i Barcelona bør det være Sagrada Familia.
Parc Nöell (Barcelona)
Parc Nöell er parken, hvor den forunderlige Antoni Gaudi har follet seg ut. Benkene i parken snor seg som merkelige fargerige fantasibenker, og man kan få en flott utsikt over byen fra parken. Sammen med Gaudis arkitektur kan man ofte nyte live musikk.
Strøket La Ramla (Barcelona)
Ramblaen er Barcelonas hovedgate og en verdens mest kjente gater. Ramlaen strekker seg fra den enorme Plaza de Andalucia ned til Barcelonas imponerende havn. Ramblaen har skyggefulle trær, masse restauranter (og turister), kunstnere og en stemning man ikke finner maken til noe annet sted i byen.

Område og byguider

Område: 
By: 
• Barcelona
• Bilbo
• Lleida
• Madrid
• Málaga
• Seville
• Valencia
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.