Reiseguide til Bangkok

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 3 546,- Fra 5 159,- -
Charter (fly+hotell) Fra 5 041,- Fra 7 334,- Fra 8 171,-
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Krung Thep
Innbyggere
5.923.048
Tidssone
Som det øvrige Thailand er Bangkok seks timer foran Norge. Thailand skifter ikke til sommertid, så om sommeren er det kun fem timers forskjell.

Beste tid å reise

Top
Det anbefales å reise til Bangkok i vintermånedene. Den kvelende heten kombinert med forurensning fra bilene gjør byen nesten uutholdelig i de varme månedene. Det er også på dette tidspunktet at det er flest folkefester.

Reiselitteratur

Top
Lonely Planet Bangkok Insight Guide Bangkok

Kultur og underholdning

Top
Et natteliv som i Bangkok finner man ingen andre steder. Byen har et kjempeantall av nattklubber, barer og diskoteker, og noen av dem er mer stuerene enn andre. I den lokale boksearenaen kan man oppleve nasjonalsporten thaiboksing, og på mange av byens finere restauranter kan man oppleve den yndefulle, klassiske thai-dansen.

Overnatting / Hotell

Top
Det er nok av muligheter i Bangkok. Byen har det alt, både luksushotel og hostels. Når man velger hotel eller hostel bør man være forberedt på at det høyst sannsynlig er mye støy fra gaten. Bestill hotell i Bangkok her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er mange taxier i Bangkok og en forferdelig trafikk, så man skal være innstilt på at det kan ta sin tid å komme frem.

Annen transport

Longtailboats Det er mange ganger hurtigere å ta en longtailboat eller en ekspressbåt, som seiler på Bangkoks mange kanaler, enn å ta taxi gjennom den tette trafikken
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.