Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Tyrkias sydkyst

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 1 785,- Fra 2 265,- Fra 2 768,-
Prisene er pr. person

Fakta

Top

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Det kan bli brennende varmt om sommeren ved den vestlige Middelhavskysten. Månedene juni, juli og august er nærmest uutholdelig varme. Våren og høsten er til gjengjeld glimrende perioder for besøk i området. Da er klimaet behagelig varmt til både strandturer og kulturelle ekskursjoner

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge, er den 13.00 ved Middelhavskysten.

Kultur og underholdning

Det skjer mye i området, spesielt i byen Antalya. Mange av diskotekene og barene er absolutt verdt å besøke. Også byen Patara er en utpreget festby, med dans ut til de tidlige morgentimer. Ønsker man underholdning av den roligere typen, kan man besøke noen av de mer fredelige strandbyene langs kysten, som har flere historiske severdigheter.

Overnatting / Hotell

Top
Det er mange store hotellkjeder i området, men også hoteller i de lavere prisklassene er å finne. Dessuten ligger det campingplasser i området, selv om fasilitetene ikke er så mye å skryte av. Prøv dessuten privat innkvartering i de mindre byene. Bestill hotell i Tyrkias sydkyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er lett å få taxi i byene ved den vestlige Middelhavskysten. Det er dessuten billig. Prøv også en dolmus, som kjører overalt i området. En dolmus er en kollektiv taxi som kjører etter fastlagte ruter.

Annen transport

Det går busser til hvert minste lille sted ved den vestlige Middelhavskysten. De lokale bussene kan være litt ukomfortable, men billige.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.