Covid-19 - UDs reiseinformasjon

Reiseguide til Tyrkias østlige Middelhavskyst

Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Flybilletter t/r Fra 1 457,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Sommermånedene er uutholdelig varme ved den østlige Middelhavskyst. Til gjengjeld er det utrolig deilig her vår og høst. Også om vinteren er været ofte bra nok til sol- og badeliv.

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge, er den 13.00 ved Middelhavskysten.

Kultur og underholdning

Det ligger flere kulturelle severdigheter i form av moskeer og museer langs den østlige Middelhavskysten. Samtidig kan man prøve alle former for vannsport ved de nydelige strendene. I Adena, som er Tyrkias fjerde største by, kan man jevnlig oppleve teater, dans og musikk.

Overnatting / Hotell

Top
Det er lett å finne overnatting i både større og mindre byer langs den østlige Middelhavskysten. Man finner hoteller i alle prisklasser. Det er også muligheter for å campe samt innkvartering privat. Campingfasilitetene er imidlertid sjeldent i toppklasse. Bestill hotell i Tyrkias østlige Middelhavskyst her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er lett å få taxi ved den østlige Middelhavskysten i både større og mindre byer. Det er billig, men det kjøres ikke alltid etter taksameter.

Annen transport

Det går busser til selv de minste stedene ved den østlige Middelhavskysten. De er ofte ukomfortable, men billige. Man kan også ta en dolmus, som er en kollektiv taxi som kjører etter bestemte ruter.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.