Reiseguide til Sporadene

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 1 595,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Sporadene kan besøkes året rundt. Klimaet er varmt og godt fra april til november. Om vinteren er det litt kjøligere, men da slipper man også alle turistene som innvaderer øyene om sommeren.

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge, er den 13.00 på Sporadene.

Kultur og underholdning

I et nøtteskall består severdighetene på Sporadene av flotte strender, vakkert grønt landskap og gode muligheter for vannsport. Er man på jakt etter et heftig natteliv, så er øyen Skiathos det rette stedet. Øyen sover aldri og er fylt med forskjellige feststeder å velge mellom.

Overnatting / Hotell

Top
Mulighetene for et hotellrom er gode, men det lønner seg å bestille i god tid, da øyene har blitt veldig populære. Det er ganske dyrt å bo på hotell og pensjonat, men heldigvis er det også mulig å campe på øyene. Bestill hotell i Sporadene her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er kun i hovedbyene og ved havnene at det er mulig å få tak i en taxi. Det er ikke så mange taxier, så det er vanskelig å plukke opp en på gaten.

Annen transport

Det går få lokale busser på Sporadene. Men det går derimot mange ferger til og fra øyene. Mange turister velger å leie en scooter eller motorsykkel for å komme seg rundt omkring.

Spesielle forhold

Top
Ønsker man fred og ro, så skal man holde seg langt unna Skiathos. I turistsesongen er øyen proppet med festglade unge mennesker, og dermed blir det aldri helt stille.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.