Charterreiser til Algarvekysten

Charterreiser til Algarvekysten

Opplev Algarve

Bedøm reisemålet
4,7
(56 bedømmelser)
Algarve er Portugals sørligste region og er blitt et av de mest populære områdene å feriere i.

Bylivet i regionen Algarve

Byene langs kysten har ulike kjennetegn som er godt å vite for den tilreisende. Lagos tiltrekker seg en ungdommelig gruppe og kjent for et yrende natteliv mens Monchique er en rolig by med flott utsikt. Med en historie som går tilbake til Romerriket er Tavira en elegant og rolig by ved en stillferdig elv. Her er et besøk i gamlebyen med middelalderkirken Igreja de Santa Maria do Castelo og et slott som er omringet av en flott hage to uforglemmelige attraksjoner.

En mer portugisisk stemning finner du i regionens hovedstad Faro som også har et fascinerende middelalderkvarter verdt å besøke. Her finner du også diverse kunstmuseer og det jødiske museet med en tilhørende synagoge og gravplass. På vestkysten av Algarve finner du blant annet de små og hyggelige byene Sagres og Carrapateira som er elsker av de som surfer. Museet i Carrapateira er en viktig attraksjon og gir et innblikk i den tidligere fiskeindustrien og hverdagslivet til de lokale.

I Algarve finnes det flotte strender og pittoreske byer som tiltrekker mange turister under sommerhalvåret. Her finnes fabelaktige klipper, nydelige streder og bukter som både er turistvennlige og de som er mer urørte. I Sagres anbefales det å bli med på guidet tur som gir et innblikk i historiene og omgivelsene du befinner deg i. Flere organiserer båtturer og cruise tilrettelagt for dine preferanser og det er flere varianter av vannsport på de fleste strendene i regionen.

Algarve er en region som tar pusten fra de fleste. Her blander du det sosiale og nyter late dager på de flotte strendene. Bestill din charterreise i dag og få muligheten til å ta den i alt det Portugals mest populære området har å tilby.

Charterreiser och reiser til Portugal

Charterselskaper med charterreiser til Algarvekysten

Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.