Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Algarvekysten

Restplasser til Algarvekysten

Algarvekysten – alltid verdt et besøk

Bedøm reisemålet
4,5
(163 bedømmelser)
Algarvekysten er et av Portugals mest besøkte turistområder og hvis du er heldig å finne en restplass til Algarvekysten får du se og oppleve mye forskjellig.

De fleste som reiser til Algarvekysten i Portugal kommer for å slappe av på områdets mange flotte strender, og strendene på Algarvekysten er absolutt et besøk verdt. Strendene er helt spesielle med gyllen sand og gylne klipper hvor du både kan slappe av og nyte den flotte utsikten.

Langs kysten ligger det en rekke mer eller mindre utviklede strand- og havnebyer. Her finnes det noe for enhver smak. Du kan både finne strandbyer som er spekket med moderne turistfasiliteter og mindre utviklede byer hvor det er mulig å nyte litt av den ekte og autentiske algarvestemningen.

De fleste restplassene til Algarve går til flyplassen Faro. Faro er den største byen på Algarvekysten og føles mer ekte portugisisk enn mange av de populære strandbyene. På en reise til Algarvekysten kan et besøk i Faro klart anbefales - her er det en fin og koselig marina, flotte gågater, massevis av kaféer og et livlig natteliv.

Av andre populære byer på Algarvekysten er Albufeira kanskje den mest kjente. Albufeira er en ordentlig turistby med alt som hører til. Andre byer inkluderer Tavira som er en liten koselig by med et gammelt slott og en gammel romersk by, mens Sagres og området rundt Sagres kan by på noe av det mest dramatiske landskapet på hele Algarvekysten.

Bruk vår søkemotor og finn den billigste reisen
Ved hjelp av Travelmarkets søkemotor for restplasser kan du enkelt få overblikk over de billigste restplassene. Du forteller oss bare hvor du vil reise og vi vil vise deg alle de billigste reisene fra alle de store reisebyråene. Hvis du vil følge med på prisendringene på reiser til Algarve kan du opprette en prisagent og hver dag få en e-post med oppdaterte priser.

Avreiselufthavner til Algarvekysten

Restplasser fra Oslo Gardermoen

Reiseselskaper med restplasser til Algarvekysten

Restplasser med Escapeaway
Restplasser med Hideaways
Restplasser med Loveholidays.no
Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.