Reiseguide til Korfu

- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 7 345,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Kérkira
Innbyggere
100.000

Reiseforberedelse

Top

Beste tid å reise

Korfu kan besøkes året rundt. Fra april til oktober er klimaet perfekt for strandturer og vannsport. Om vinteren er det fortsatt mildt, og da unngår man alle de andre turistene som invaderer øyen om sommeren.

Lokale forhold

Top

Tidssone

Når klokken er 12.00 i Norge, er den 13.00 på Korfu.

Kultur og underholdning

Korfu har noe av det vakreste landskapet i hele Hellas, og øyen er som skapt for vandreturer og vannsport. Er man på jakt etter fest, så er Korfu også fylt med barer og diskoteker. På den kulturelle siden, så ligger det flere interessante muséer og arkitektoniske bygninger på Korfu.

Overnatting / Hotell

Top
Overnattingsmulighetene står i kø på Korfu. De store hotellkjedene er som vanlig dominerende, men det er fullt mulig å finne billigere pensjonater med god standard. Det er også flere campingplasser med god standard på øyen. Bestill hotell i Korfu her

Lokal transport

Top

Taxi

Det er fullt mulig å få tak i en taxi ved de store feriestedene og i byene rundt omkring på Korfu. Når det gjelder de mere avsidesliggende områdene, så er det ikke alltid sikkert at man finner en taxi. Taxiene er relativt billige.

Annen transport

Det er en flyplass på Korfu. I tillegg går det flere busser mellom byene. Det går også ferger fra øyen til fastlandet og til de andre greske øyene.
Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.