Kai med historiske bygninger, en domkirke i bakgrunnen og et stort pariserhjul.

Billige flybilletter til Helsinki

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Helsinki

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
2. sep 9. sep
TOS
HEL
HEL
TOS
SAS 2 stopp
SAS 2 stopp
Fra kr. 1 583,- Velg

Fly til Helsinki

Vil du reise til Helsinki? Men er det vanskelig å få en god oversikt over markedet for flybilletter? Vi har gjennomsøkt markedet for deg, og alt du trenger å gjøre for å skaffe deg de billigste flybillettene til Helsinki, er å bruke vår søkemotor. Vi søker priser på flybilletter fra 800 sider for deg – det er bare å komme i gang, søk og bestill!

Nordmenn velger ofte storbyer som Paris, London og Roma når de skal på storbyferie, og glemmer dessverre ofte byen Helsinki, selv om denne byen har svært mye å by på.

Kulturelle opplevelser, livlige bulevarder, eksklusiv shopping, hyggelige cafeer og velvære – Helsinki kan tilby alt det man ønsker for en storbyferie, samt enda mer. Byen byr på et mangfold av estetikk, alt fra imponerende arkitektur til trendy design, og det er absolutt ikke uten grunn at Helsinki ble kåret til verdens design hovedstad i 2012. Vil du også oppleve verdens design hovedstad? Bestill dine flybilletter til Helsinki nå! Ta en tur med de guidede designturene rundt i byen, og lær mer om spennende finsk design og arkitektur.

Av andre spennende severdigheter i byen, kan vi nevne blant annet Suomenlinna fortet fra 1700-tallet, som kan nås med ferge fra markedsplassen, og den berømte Temppeliaukio kirken, som på folkemunne kalles Steinkirken, da den er hugget ut av berg og stein, derav navnet. Kirken har en fantastisk akustikk, og den er også et bevis på finsk arkitektur på sitt beste.

Det finske kjøkken er en opplevelse for sansene, og er spesielt kjent for å bruke sesongens friske og naturlige ingredienser. I tråd med intensjonen om at mat skal bearbeides så lite som mulig, slik at smakene tydelig kan kjennes, er finsk mat enkel og ren i smak. Grønnsaker, bær og fisk er noen av de viktigste basisingrediensene i det finske kjøkken. I den gamle markedshallen ved havnen selges alt fra krydder til fisk, ta gjerne en tur innom og opplev den travle markedsstemningen.

Kanskje du ikke synes at storbyferie og barn er den beste kombinasjonen, men Helsinki er faktisk en svært barnevennlig by, hvor det er masse av aktiviteter for barn. Du trenger derfor ikke å bekymre deg for å bestille flybilletter til Helsinki, her er det noe å oppleve for både barn og voksne. Opplevelser som Helsinki Zoo, Linnanmäki fornøyelsespark og Sea Life Helsinki er steder som de fleste barn vil elske.

Neste gang du og din familie vurderer en storbyferie, kan dere jo prøve noe nytt og bestille flybilletter til Helsinki. Det er svært mange billige flybilletter til Helsinki på markedet, og vi har samlet dem alle her i vår søkemotor. Velg en vanlig tur/retur billett, eller prøv flere stopp, slik at du kan få en liten rundreise i landet. Det er opp til deg og dine ferieønsker.

Travelmarket ønsker deg en riktig god tur!

Populære reisemål i Nord-Europa