Bruxelles - hele Europas hovedstad

Billige flybilletter til Brussel

Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.

Brussel - hele Europas hovedstad

Du har nå sjansen til å oppleve Belgias og hele Europas hovedstad, Brussel. Byen besitter nettopp de kvaliteter som mange etterspør når man snakker om storbyferier. Det er arkitektoniske mesterverker på hver eneste gate, lekre restauranter, politiske hovedbygninger og interessante museer. Så skynd deg å skaffe deg en billig flybillett hit, om du er alene, et par eller en hel familie – Brussel skuffer aldri.

Brussel i Belgia og Europa
Byen Brussel er Belgias hovedstad og har omkring 150 000 innbyggere. Den ligger i regionen av samme navn og hører verken til Flandern eller Vallonia, den er helt unik. Det snakkes fransk, hollandsk og flamsk i byen, men fransk er det mest vanlige. Da mye europeisk politisk arbeid hører til her, er engelsk også svært utbredt.

Hva kan Brussel tilby?
De billige flybillettene tar deg til byen hvor de fleste av EUs institusjoner hører til, bl.a. kommisjonen og den ene halvdel av parlamentet, samt hele NATOs internasjonale sekretariat. Gå rundt i byen hvor Barroso, Jens Stoltenberg og alle de andre politikere går og opplev stemningen av et felles Europa, eller sett deg på en bar og drikk en smakfull belgisk øl sammen med hundrevis av diplomater, lobbyister og politikere.

Rent arkitektonisk har Brussel utallige mesterverker, især innen den arkitektoniske stilarten Art Nouveau som overrasker og briljerer med flere ulike materialer som glass, sten og metall – det er en meget unik stilart!
Hvis du elsker shopping, er Brussel nettopp byen for deg, hvor spesielt Galeries Royales Saint Hubert skiller seg ut med sin elegante renessansestil og sine eksklusive butikker, lekre restauranter samt vingesuset fra den store litteraturen da Alexander Dumas og Victor Hugo var der.

Brussel er for hele Europa – hvorfor ikke også for deg?

Populære lufthavner for fly til Brussel

Flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Brussel

De mest populære lufthavnene i Belgia

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies for statistikk, gjenkjennelse og for å målrette annonser. Ved å klikke videre godtar du vår bruk av cookies. Les mer. OK