Bildet fremviser Grand Place i Brussel ved kveldstid, belyst og spektakulær med sin arkitektur.

Billige flybilletter til Belgia

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Brussel

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
12. sep 19. sep
OSL
BRU
CRL
TRF
SAS 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 017,- Velg
20. sep 22. sep
TRF
CRL
CRL
TRF
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 027,- Velg
8. aug 8. aug
OSL
BRU
BRU
OSL
SAS Direkte
SAS 1 stopp
Fra kr. 1 619,- Velg
12. sep 15. sep
OSL
BRU
BRU
OSL
Brussels Airlines Direkte
Brussels Airlines Direkte
Fra kr. 1 623,- Velg
26. sep 29. sep
SVG
BRU
BRU
SVG
SAS 1 stopp
SAS 1 stopp
Fra kr. 1 691,- Velg

Billige flybilletter til Oostende

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
25. aug 1. sep
OSL
OST
OST
TRF
Norwegian USAir Shuttle 2 stopp
USAir Shuttle Norwegian Air 1 stopp
Fra kr. 5 611,- Velg
22. aug 29. aug
TRF
OST
OST
OSL
Norwegian Air USAir Shuttle 1 stopp
USAir Shuttle Vueling Airlines Norwegian 2 stopp
Fra kr. 5 883,- Velg

Billige flybilletter til Antwerpen

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
4. sep 11. sep
OSL
ZWE
ZWE
OSL
KLM 1 stopp
KLM 1 stopp
Fra kr. 3 153,- Velg
16. aug 23. aug
OSL
ZWE
ZWE
OSL
KLM 1 stopp
KLM 1 stopp
Fra kr. 5 899,- Velg
Bedøm reisemålet (260 bedømmelser)
4.6

Reiseguide til Belgia

GODT KJØP: Belgia og de store byene i landet er i ferd med å få godt fotfeste blant turister på mini-ferie. Dette lille landet inneholder Europas hovedstad, en rekke forskjellige folk og språk – og det er bare en kort flyreise unna.

På et kart ser Belgia ikke ut til å være mye, men ikke la deg lure! Landet er mer enn bare deilige vafler, fantastisk belgisk sjokolade og godt øl. Alt sammen ofte større, mer deilig og skummende enn tilsvarende her hjemme eller i andre land. Vafler, sjokolade og øl er tre gode grunner til å hoppe på flyet, men det er selvfølgelig mange flere.

På Travelmarket.no kan man søke etter både returbilletter og enveisbilletter. Det er også mulig å få en e-postmelding hvis det dukker opp en billigere flybillett til Belgia.

Belgias hovedstad er samtidig Europas hovedstad, og Brussel eller Bruxelles bærer naturligvis preg av de mange EU-institusjonene i byen.

Belgia er en tidligere kolonimakt i stor stil, og hovedstaden og de store byene bærer tydelig preg av rikdommen landet hentet hjem fra fjerne deler av kloden.

Et land – flere folk
Et annet meget karakteristisk trekk ved Belgia er at landet har flere folkeslag og språk. De to hoveddelene av Belgia heter henholdsvis Vallonia i sør, hvor språket er fransk, og Flandern i nord, hvor det snakkes flamsk.

I tillegg er det et tysktalende mindretall i øst mot grensen til Tyskland. Dette området kan på mange måter sammenlignes med Alsace i Frankrike.

Med en flybillett til Belgia trer man direkte inn i et på mange måter meget annerledes land, hvor det stadig foregår en diskusjon om landet skal forbli samlet eller deles opp. Dette er heldigvis en debatt som kun foregår med ord og mening, og i alle deler av landet er turister svært velkomne.

Det er mulig å fly til Belgia fra alle større norske lufthavner.

Flandern
Flandern har noen gode tilbud på byferier. Byene Brugge med sin helt spesielle stemning, Antwerpen med katedralen Onze-Lieve-Vrouwe eller Brussel med den internasjonale auraen er storbyer med alle aktiviteter og kulturelle muligheter.

Samtidig er Flandern på mange måter et flatt land, som likner på Nederland med byer med romantiske kanaler. Flyreisende hit har bare nylig begynt å oppdage dette lille, vakre landet med den mangfoldige kulturen og naturen.

Det er også her i nord at man finner de store hedeområdene, rå natur og ikke minst de gode badestrendene.

Brussel, som er både fransktalende og flamsktalende, er ikke bare Belgias hovedstad, men også europæernes hovedstad. En rekke av de viktigste EU-institusjonene ligger i byen. Likevel er mange byturister enige om at Brussel er mye mer avslappet enn London eller Paris.

Brussel er i ferd med å kvitte seg med sitt kjedelige og grå image. Selvfølgelig skal feriegjestene se skulpturen av Manneken Pis, men heldigvis har de også oppdaget de trendy barene, restaurantene, den fantastiske maten, nattelivet, de mange museene, festivalene og utstillingene i Europas hovedstad.

Brussel er også kjent for de gode shoppingmulighetene og tiltrekker seg store internasjonale motenavn.

Vallonia
Vallonia ligger i den sørlige delen av Belgia, og her snakker 98 prosent av befolkningen fransk. De resterende prosentene utgjøres av de tysktalende og noen få flamsktalende.

Denne delen av Belgia har en stor kjærlighet til de gode tingene i livet – til øl og sjokolade. Belgia har totalt over 1400 bryggerier, og landet er kjent for kvalitetsøl.

Vallonia er en spennende og vakker destinasjon å besøke hele året. Prøv de små byene og landsbyene spredt langs landeveiene og få en smak av vidunderlige Vallonia. Ta inn atmosfæren i Liège, Namur, Dinant, Mons, Tournai, Durbuy, La Roche, Bouillon, Spa, Charleroi og Arlon. Her er også gode muligheter for fotturer i den fredelige naturen; i de høye åsene og store skogene. Flybilletten til Belgia er godt anvendt.

Liège er samtidig kjent for den belgiske vaffelen. Det var her, i det 19. århundre, at produksjonen av vaffelen, som har blitt populær verden rundt, startet.

Belgia er også et sykkelland og hjemstedet for det klassiske løpet Liège-Bastogne-Liège.

Vil du billig til Belgia og ut på opplevelser, se etter en flybillett på Travelmarket.no – det lønner seg – og gir deg mulighet til å bruke mer penger på det morsomme i Belgien.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Belgia: Oslo til Brussel 13. august til 16. august fra kr. 895,-

De mest populære lufthavnene i Belgia

Populære reisemål i Nord-Europa