Billige flybilletter til Norges hovedstad Oslo

Billige flybilletter til Oslo

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Oslo

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Norges urbane hovedstad Oslo

Oslo ligger godt plassert ved havet omkranset av vakker natur. Nå har du muligheten til å besøke en av verdens beste hovedsteder ved å kjøpe en billig flybillett allerede i dag.

Flere av Oslos beste turistattraksjoner finner du utendørs. Både Holmekollen og Ekebergparken gir deg vakker utsikt og et godt overblikk over byen. På Holmekollen kan den sportsinteresserte oppleve selve skihoppet, her finnes Skimuseet og en skisimulator for den som tør. Er du derimot en person som liker kunst og natur i kombinasjon er Ekerbergparken stedet.

En tur til Operaen i Bjørvika gir muligheten for å kjenne på sjøluften og nyte en iskrem på marmortaket. Derfra er ikke turen lang til Akershus Festning som gir en rik innføring i bens historie. Som en sjø- og eventyrlysten nasjon finnes museer der de mektige vikingskipene, Thor Heyerdahls Kon-Tiki og Fritjof Nansens Fram står utsilt. De tre museene finner du på Bygdøy, en kort båttur fra Aker Brygge. Med over en million besøkene hvert år er Vigelandsparken en av byens største attraksjoner. Over 200 skulpturer laget av Gustav Vigeland med menneskekroppen i sentrum er en perle for turister så vel som Oslos innbyggere.

Her finnes også et enormt mangfold og et møte mellom flere kulturer. Bydelene Grønland og Grünerløkka er multikulturelt og ungdommelig, et sted for de bortgjemte kafeene og de spennende utestedene. Oslo er en levende by hele året igjennom. Vinterhalvåret er utmerket for å oppleve skikulturen i skogene som rammer inn byen, konserter og teateropplevelser på mange av byens scener samt rike smaksopplevelse på byens varierte restauranter. I sommerhalvåret kryper Oslo ut i den gryende varmen. Da er det stedet for å kombinere en festival eller båttur med avslapning på en av byens flere strender. Bestill din flybillett til Oslo i dag.

Populære lufthavner for fly til Oslo

Flybilletter fra Las Palmas, Gran Canaria til Oslo
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.