Billige flybilletter til Norge

Billige flybilletter til Norge

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flyreiser til Norge

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.
Bedøm reisemålet (201 bedømmelser)
4.6

Norge er et land som må oppleves

Det langstrakte landet vårt byr på alle mulige varianter av opplevelser fra nord til sør. Fra fantastiske naturopplevelser til spennende og urbane byer er dette et sted mange vender tilbake til gang på gang. Nå kan du også få oppleve Norge i full prakt ved å bestille en billig flybillett allerede i dag.

Natur

Noe av det Norge er aller mest kjent for er det mektige fjordlandskapet. Å reise nedover Lysefjorden tar deg til Prekestolen som kan bestiges. Der kan du oppleve en utsikt som vil ta pusten fra deg. Geirangergjorden er hele 15 kilometer lang og innskrevet på UNESCOs liste over verdensarv. Her er det muligheter for cruise og sightseeing, padle kajakk og bestige fjell som omkranser fjorden. Hardangerfjorden er Norges nest lengste og ligger i Hordaland. Her kan du gå isbrevandring på Folgefonna eller nyte den nasjonale turistveien.

Er du glad i å vandre i fjellet er den norske fjellheimen noe for deg hele året rundt. Rondane, Jotunheimen og Hardangervidda er noen av de mest populære områdene. I Jotunheimen finner du Nord-Europas største konsentrasjon av fjelltopper på over 2400 meter. Å ta turen over Besseggen er en av de aller mest populære turene. Å bestige Norges høyeste fjell, Galdhøpiggen, er en tur du sent vil glemme. Finnmarksvidda er en av de aller største viddene i Norge og et perfekt sted for hundesledekjøring, snøscootersafari, langrenn eller vandring til fots. En mengde nasjonalparker gir opplevelser i urørt natur og anbefales på det sterkeste.

Ønsker du å oppleve en sol som aldri går ned er den nordlige delen av Norge hele sommerhalvåret det riktige stedet for deg. Nord for polarsirkelen kan du oppleve Midnattssolen hele 76 dager fra mai til juli. I vinterhalvåret er det nordlyset som gjelder, noe som har fascinert mennesker i flere hundre år. Det er en magisk opplevelse og en sterk anbefaling for alle som besøker Norge.

Opplevelser i byen

Norge er så mye mer enn sin storslåtte natur. Flere av de byene, store som små, har en mengde attraksjoner å by på. Den urbane hovedstaden Oslo er godt plassert ved havet med flere av landets største turistattraksjoner. Over 200 skulpturer laget av Gustav Vigeland utgjør Vigelandsparken og er en av byens største attraksjoner. En tur til Operaen i Bjørvika gir muligheter for rike opplevelser på scenen eller en passertur på marmortaket i den friske sjøluften. Å oppleve vikingskipene har du muligheten for på Bygdøy som ligger kun en kort båttur fra Aker Brygge. Ønsker du å oppleve mangfold er Oslo stedet for deg.

Tar du turen til Bergen er Fløibanen, Akvariet og et besøk på Bryggen noen av de mest kjente attraksjonene. Kjent for sin rike musikkscene er det et mangfold av underholdning som møter den tilreisende. Det er også Trondheim som årlig høster jazzfestival og har flere museer dedikert til musikkens verden. I tillegg finner du den nordligste katedralen, Nidarosdomen, som også er den mektigste bygningen i byen. Stavanger er Norges fjerde største by og kjent for å ha noen av verdens vakreste strender. I tillegg er Kongeparken en opplevelse og et perfekt sted for hele familien. I byen kan du også lære om oljeindustrien, en av Norges viktigste næringer, på Norsk Oljemuseum som ligger sentralt i byen.

Billigste reise funnet på Travelmarket for Norge: Oslo til Ålesund 24. januar til 31. januar fra kr. 658,-

De mest populære lufthavnene i Norge

Populære reisemål i Nord-Europa

Finn reisen til Norge her

Finn inspirasjon til Norge her