Flyv til Harstad

Billige flybilletter til Harstad/Narvik Lufthavn Evenes

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fly billig til Harstad/Narvik

I Nord-Norge finner du både kystbyen Harstad og teknologihovedstaden for landsdelen i Narvik. Harstad ligger på Norges aller største øy, Hinnøya, preget av vakker og rik natur. Narvik er en viktig deg av norgeshistorien. Ved å kjøpe en billig flybillett har du muligheten til å oppleve begge stedene i en opplevelsesrik region.

Den nordnorske naturen

Befinner du deg i denne regionen er det en variert natur som møter deg. Her er det over 30 flotte fjelltopper å bestige, flotte skiområder og gjør det til et perfekt sted for skiturister. Kulturminneløypene gir mulighetene for å kombinere historie med natur. For den jakt- og fiskeinteresserte er regionen et paradis.

Regionen er kjent for Midnattssol og Nordlys, som er en av Norges største severdigheter. Midnattssolen er noe som kan oppleves fra 20.mai til 18.juli mens Nordlyset, forutsatt klarvær, er mulig å få med seg fra midten av oktober til midten av mars.

Attraksjoner i Harstad/Narvik

Den nordnorske naturen står i særklassen, men regionen har langt mer å by på. En viktig del av områdets historie går tilbake til andre verdenskrig og industribyen Narvik. Det var jernmalmen fra Sverige til byen som gjorde den til et strategisk mål for nazistene. Dette kan du lære mer om på Krigsminnemuseumet. Byen spilte også en sentral rolle i motstansbevegelsen. I en historisk vandring mot toppen av Fagernefjellet, 1007 meter over havet, kan du lære mer.

Sentralt i Narvik ligger Brennholtet. Her vinner du de eldste sporene etter mennesker på Narvik-halvøya. Hellerisningene er tolket til å være hele 5000 år gamle og er verdt å få med seg. Vil du et sted som lever på en rik historie og et sted som byr på naturopplevelser av det sjeldne er en tur til Harstad og Narvik-regionen riktig. Bestill en billig flybillett allerede i dag.

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.