Billige flybilletter til Norges næststørste by - Bergen

Billige flybilletter til Bergen Flesland

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Bergen er omgitt av fantastisk natur

Bergen kalles for vestlandets hovedstad i Norge. Omgitt av fantastisk natur med en beliggenhet mellom ”de syv fjell” er det et yndet sted å besøke. Ved å kjøpe en billig flybillett allerede i dag har du muligheten til å oppleve alt det Bergen har å by på både inne og ute.

På kun 8 min frakter Fløibanen deg fra Bergen sentrum og opp på fjellet med utsikt over hele byen. Uliken643 Panorama Tur bringer deg opp med gondolbane på områdets høyeste fjell. Her ligger alt til rette for å nyte en fantastisk panoramautsikten over hele byen.

Attraksjoner i Bergen

Å besøke Akvariet i Bergen er en opplevelse for både store og små. Siden det ble opprettet i 1960 er dette en kjent attraksjon som flere velger å vende tilbake til for å la seg fascinere av det som befinner seg både under og i nærheten av havet.

Bryggen er en av Bergens aller mest kjente attraksjoner med plass på Unescos World Heritage List. Her lå den første bebyggelsen i Bergen som etter storbrannen i 1702 ble bygget opp fra bunnen av. Det er et levende kulturminne med 61 fredede bygninger hvor du finner hyggelige restauranter, butikker og kunstatelier. Fisketorget i Bergen er et av Norges mest kjente utendørsmarkeder. Her finner du en blanding av sjømat, blomster og suvenirer.

Bergen er en musikalsk by som byr på rike konsertopplevelser. Den legendariske rockeklubben Hulen er en møteplass for studenter og lokalbefolkningen og verdt et besøk. Edvard Grieg Museum er opprettet der Grieg selv bodde i 22 år og har en vakker beliggenhet ved Nordåsvannet. Er du i Bergen om sommeren er det muligheter for å besøke ole Bulls storslåtte villa fra 1880 med egen musikkhall.

Bergen er en levende by året rundt, bestill din flybillett allerede i dag.

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.