Idyllisk norsk fjord med hus, grønne områder og små øyer.

Billige flybilletter til Haugesund Karmøy

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fly billig til Haugesund

På vestlandskysten i Norge ligger byen Haugesund, en av Norges viktigste handelsbyer. I naturskjønne omgivelser er dette en by fordelt på flere øyområder med opplevelser på både fjell og sjø. Ved å kjøpe en billig flybillett allerede i dag har du muligheten til å oppleve regionen og det byen har å by på.

Attraksjoner i området

Midt i byens sentrum finner du Karmsund folkemuseum som gir deg byen og regionens historie fortalt på sin helt egne måte. Sildefisket lags Vestlandskysten er et viktig grunnlag for Haugesund som by etter hvert gjorde den til en av Norges skipsfartsbyer. På Karmøy fiskerimuseum kan du se fiskerigjenstander for å lære om historien knyttet til fiskeriene i Karmøy kommune, en viktig næring for denne delen av landet.

En rekke hoteller, puber og restauranter finner du langs Indre Kai som også er et ypperlig sted for en tur i den friske sjøluften. Øya Røvær er kun en av flere populære turistattraksjoner med bosetning helt siden Steinalderen. Fra Indre Kai er det kun en 25 minutters lang tur med rutebåt. I Folgefonna nasjonalpark ligger Norges tredje største isbre. Ønsker du derimot en panorameutsikt over Boknafjorden, Ryfylkeheiene og Nedstrandsbygden er dette mulig fra Holekleiv kun 1 km fra Nedstrand ferjekai.

Festivalby

Haugesund er en by der flere store arrangementer finner sted. Den aller mest populære festivalen er Sildajazzen som arrangeres vært år, som oftest i august. Dette er en tid da byen forandres til en enrom folkefest som tiltrekker seg lokalbefolkning så vel som turister fra fjern og nær. Helt siden 1973 har byen avhold Den Norske Filmfestivalen i byen som betegnes som en av de to viktigste i Skandinavia. Også denne avholdes i august.

Haugesund er stedet for den kulturinteresserte og sportsentusiasten. Bestill en billig flybillett allerede i dag.

De mest populære lufthavnene i Norge

Populære reisemål i Nord-Europa