Imponerende Finland

Billige flybilletter til Finland

Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class
Vi sammenligner flypriser fra... Utvalgte reiseselskaper i flysøkemotoren vår … og mange, mange flere.

Billige flybilletter til byer i Finland

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 48 timene og kan derfor ha endret seg nå.
Bedøm reisemålet
4,5
(92 bedømmelser)

Imponerende Finland

På en reise til Nordens perle Finland – et helt spesielt land - kan man virkelig finne inspirasjon å ta med hjem.

Hele verden henter allerede inspirasjon fra Finland, for Finland kan skilte med et av verdens beste utdannelsessystemer og regnes for å være et de beste landene å bo i. Denne gleden kan man merke i hele Finland. Her møter man en avsondret naturskjønnhet som ikke finnes andre steder i verden, sprudlende byer i rivende utvikling og gjestfrie, tradisjonelle landsbyer. Avhengig av hvilke behov man har når man reiser, leverer Finland til stadighet opplevelser i verdensklasse.

Finlands spesielle natur og muligheter

Særlig i Nord-Finland kan man leve med naturen som selskap. Man kan bade i en av de mange innsjøene under midnattssolens stråler, og etterpå varme seg i en av saunaene i nærheten. I denne delen av Finland finnes det forskjellige overnattingsmuligheter. Av den mer spesielle sorten er ekte igloer av is og mer moderne igloer av tre, som er gravd ned i jorden. Du er garantert usedvanlige naturopplevelser i fantastiske omgivelser.

Med base i en av alle hyttene som man enkelt kan leie i Finland, har man god mulighet for å utforske alle opplevelsene som naturen byr på. Man kan oppleve nordlys om vinteren og midnattssol om sommeren. Eller man kan dra på hundeslede-safari på utkikk etter bjørn, elg og rev – som ikke er et sjeldent syn i Finland. Dessuten kan man komme seg opp i høyden, enten det er med varmluftsballong eller skiheiser på et av de mange skisportstedene.

Og i hovedstaden Helsinki finnes det et hav av designmessige og arkitektoniske underverk, et virkelig must for kulturelt interesserte turister.

Det er nok å bli imponert over i De tusen sjøers land.

De mest populære lufthavnene i Finland

Reisetilbud
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.
Travelmarket bruker cookies for statistikk, gjenkjennelse og for å målrette annonser. Ved å klikke videre godtar du vår bruk av cookies. Les mer. OK