Reiseguide til Dubai

- Velg område -
- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 4 745,- Fra 5 875,- Fra 10 675,-
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Dubai

Beste tid å reise

Top
Om sommeren kan temperaturene bli for mye av det gode. Med 40 grader som det vanligste, kan sommermånedene være litt av en prøvelse for selv den mest herdede reisende. Vinteren er overhodet ikke særlig vinteraktig og er derfor et godt alternativ.

Kultur og underholdning

Top
Dubai er så avgjort det beste ut-på-byen stedet i De forente arabiske emirater og formentlig også i hele Golf-området. Byen er spekket med barer og diskoteker. Mange ligger i de store hotellene, og mange har en eller annen form for live-underholdning i løpet av kvelden. Prisnivået er noe alle barene og diskotekene har til felles, så vær forberedt på en dyr fornøyelse hvis du skal ut på byen i Dubai.

Overnatting / Hotell

Top
I motsetning til hovedstaden Abu Dhabi, har Dubai et bredere overnattingstilbud med både dyre og billigere hoteller samt hostels. Alle overnattingssteder har faste priser, men planlegger du å bli i Dubai i lengere tid er de fleste åpne for rabattforhandlinger. Dette gjelder i alle prisklasser. Bestill hotell i Dubai her

Lokal transport

Top

Spesielle forhold

Top
Dubai ses av mange som Midtøstens Hong Kong eller Singapore. Emiratet var tidlig ute med en attraktiv tollfri handleavdeling på flyplassen, noe som i tidens løp har gjort byen til et populært sted for de interkontinentale fly å mellomlande.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.