Bestille ferien i god tid

5 gode grunner til å bestille ferien så tidlig som mulig

Birgitte Oxlund

Er du i tvil om når du bør bestille ferien? Du er ikke alene. Det er nemlig det spørsmålet vi oftest stilles av brukerne våre, og det kan faktisk være vanskelig å svare på. Det avhenger blant annet av hvilke krav du har til ferien. Uansett får du her fem gode grunner til å bestille ferien i god tid.

Bestille ferien i god tid

1. Du får det beste utvalget


Jo tidligere du bestiller ferien, jo flere reisetilbud kan du velge mellom.

Hvis du er åpen for å arrangere reisen selv bør du prøve Travelmarkets supersøker, der du kan sammenligne priser på flere forskjellige reisetyper i ett søk.

Inntast når og hvor du vil reise og antall reisende, så får du umiddelbart en oversikt over prisforskjellene på fly, hoteller, pakkereiser og eventuelt charterreiser, storbyferier eller rundreiser.

2. Du har mulighet for å få oppfylt alle ferieønskene dine


Har du mange kriterier når det gjelder hvordan ferien skal være? Kanskje du har et favorittreisemål? Eller kanskje du ser etter en bestemt beliggenhet, 4 stjerner eller barnebasseng?

Hvis du har mange ferieønsker er det viktig å bestille ferien i god tid. Dette gjelder ikke minst hvis du vil på charterferie i en av skoleferiene.

Bestille sommerferie

3. Det er lettere å få tak i billige flybilletter


Et fly er ofte oppdelt i mange forskjellige ”prisklasser”, og de beste og billigste billettene blir alltid solgt først.

Mange ruteflyselskaper har for eksempel ruter til populære sommerferiedestinasjoner, og skal du på ferie i skoleferien bør du være tidlig ute for å få de billigste flybillettene. En hovedregel er faktisk at du bør bestille flybillettene så snart du vet hvor og når du vil reise.

Det kan også lønne seg å bestille i god tid hvis du vil på storbyferie om våren, i sommerperioden eller om høsten.

4. Du har mulighet for å få bestill-tidlig-rabatt


Noen reisebyråer og turistattraksjoner som for eksempel Disneyland Paris gir deg rabatt hvis du bestiller reisen innen en viss dato.

Bestilling av ferie

5. Du har kontroll på ferien og lang tid til å glede deg


Sist men ikke minst er du kanskje litt som meg og synes det er behagelig å være tidlig ute med reiseplanleggingen.

Jeg får en god følelse i magen når ferien er bestilt i god tid. Da får jeg også god tid til å glede meg, og jeg og familien kan begynne å planlegge hva vi skal se, gjøre og spise på ferien.Legg att eit svar

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *

Privacypolicy
Read our privacypolicy