Panoramabilde av en kyststripe med hoteller, bygninger og palmer under en klar himmel.

Billige flybilletter fra Bergen Flesland til Funchal, Madeira

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Bergen Flesland til Funchal, Madeira

Funchal er hovedstaden i regionen Madeira i Portugal. Navnet kommer fra de store mengdene fenikkel som gror på øyen. Byen var tidligere et viktig havnesentrum, og er en av de vakreste byene i Portugal.

Funchal flyplass var en gang kjent for sin usedvanlig korte rullebane som stoppet brått ved fjellskrent utover Atlanterhavet. I dag er flyplassen oppgradert og mottar flyvninger fra både innland og utland.

Madeira – den grønne øyen

Madeira som er kjent for sitt milde klima hele året rundt bliver blant annet kalt ”the Islands of eternal Spring”, men også Hageøyen og Adriaterhavets perle er populære kallenavn. De såkalte levadas – et innfløkt system av vanningskanaler – hjelper med å sprede vann fra den fuktige nordlige del av øyen til den tørre sørlige delen, og gjør at avlinger og blomster spirer og gror hele året. Et ekstra bonus ved det intrikate vanningssystemet er at stiene langs kanalene – som brukes til vedlikeholdelse – også fungerer som idylliske vandreruter for reisende som vil oppleve det imponerende landskapet.

Funchal – en grønn oase

Sentrum av byen er ikke større enn at du kan utforske det til fots. De oransje bybussene frakter deg dessuten opp til den høyereliggende bydelen Monte.

Som resten av øyen er Funchal også preget av grønne områder, blomster og trær. En av de flotteste haver i byen er Jardins Do Palheiro. Parken omgir en privat villa i britisk kolinial stil, men parken er åpen for offentligheten. Området er fullt av eksotiske blomster og planter fra hele verden, så det er alltid noen som er i blomst. Parken har også et utmerket tehus som serverer lekre kaker, god te og lunsj. Madeiras botaniske hage ligger også i byen og er med sine over 2000 planter og sin beliggenhet med utsikt over byen, en av hovedattraksjonene i regionen.

Du kan få billige flybilletter fra Bergen til Funchal på Madeira.

Populære lufthavner for fly til Funchal, Madeira