Billige flybilletter til Funchal på Madeira

Billige flybilletter fra Stavanger Sola til Funchal, Madeira

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Funchal, Madeira

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fra Stavanger Sola til Funchal, Madeira

Funchal er den største byen og hovedstaden på Madeira i Portugal. Madeira er kjent for sine mange vanningskanaler som forsyner hele øyen med vann, og dermed gjør den grønn og grøderik hele året.

Severdigheter i Funchal

Som en av Protugals vakreste byer har Funchal en masse å by på for de mange turistene som besøker området. En god start for å få et overblikk over byen, kan være å prøve gondolbanen som tar deg med opp over byen til endestasjonen Monte. På toppen av Monte kan du vandre i Monte-palassets hager og besøke den lokale kirken.

Det mest besøkte monumentet i Funchal er Sé Katedralen i sentrum av byen. Den vakre bygningen som ble reist i årene 1438 til 1517 er et sammensurium av stilarter – gotisk/romansk, spansk/maurisk og manuelinsk byggestil – alt etter hvem som hadde makten. Det innvendige taket er utskåret i lokalt cedertre, og Madeira betyr nettopp tre på portugisisk.

Marked og mat i Funchal

I en stor Art Deco-bygning på 1940-tallet på Rua. Dr. Fernao Ornelas ligger Mercado Dos Lavradores – landarbeidernes marked. Her kan man få alt fra matvarer og vin til blomster og tradisjonelt kunsthåndverk fra Madeira. I underetasjen er det dessuten et stort fiskemarked. Markedet er så absolutt verdt et besøk, også selv om man ikke har planer om å kjøpe noe.

Funchal har med sine let tilgjengelige og gode råvarer, en mengde gode spisesteder. Det man finner mest av er tradisjonell, velsmakende og vellaget portugisisk mat. Prøv for eksempel espada com banana som er slirefisk med banan, servert med salat og poteter, eller bacalhau – tørrfisk, som regel torsk, ofte servert med poteter, løk, tomater og oliven.

Du kan lett få deg en opplevelsesrik tur til Madeira ved å kjøpe billige flybilletter fra Stavanger/Sola til Funchal.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.