Billige flybilletter til Funchal på Madeira

Billige flybilletter fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Funchal, Madeira

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Billige flybilletter til Funchal, Madeira

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.

Fra Oslo, Sandefjord (Torp) til Funchal, Madeira

Funchal er den største byen på den grøderike Madeira i Portugal, og hjembyen til den portugisiske fotballspilleren Cristiano Ronaldo.

Som hele resten av Madeira er Funchal også en overflod av blomster, trær og grønne oaser, men byen har også en masse andre ting å by på for reisende som vil utforske området.

Badeliv i Funchal

Funchal ligger vakkert ned langs fjellsidene som omkranser bukten og marinaen. En svømmetur i det behageliget været er derfor opplagt. Da Madeiras kystlinje for det meste består av bratte skråninger, stein og fjell, er det mest vanlige å oppsøke et av de to badeanleggene i byen. Lido Gorgulho ligger i den vestlige delen av byen langs Lido-promenaden og tilbyr både dusj, toaletter og et krystallklart vann. I den østlige delen av byen ligger Lido Barreirinha. Stedet har i tillegg til havtilgang både et barnebasseng, en bar og diverse andre fasiliteter.

Kjendiser fra Funchal

Byen har flere spennende museer å by på, og et par av dem forteller historien om byens «kjendiser». Et av disse er det nyåbnede Cristiano Ronaldo-museum. Fotball-legenden ble født i byen og startet sin fotballkarriere her, og har derfor valgt å gi flere av sine fotball-troféer til museet – i alt 126 stykker. Det imponerende museum er en presentasjon av livet hans og hans internasjonale karriere, og man kan også se en stor voksfigur av mesteren selv.

En annen «stor» mann fra området som også har fått sitt eget museum er Christopher Columbus. Hans historie kan man lære mere om på den lille øyen, Porto Santo, hvor hans hus ligger. Området er et fantastisk stille og rolig strand-samfunn – også et godt alternativ hvis man har bruk for en pause fra den travle byen.

Du kan få billige flybilletter til Funchal på Madeira fra Sandefjord/Torp – et godt alternativ til Gardermoen.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.