Reiseguide til Abu Dhabi

- Velg område -
- Velg sted -
Reisetype Oslo Bergen Trondheim
Charter (fly+hotell) Fra 3 865,- - -
Prisene er pr. person

Fakta

Top
Lokalt navn
Abu Dhabi

Beste tid å reise

Top
Abu Dhabi er en av Emiratenes høydesprettere på termometeret i sommerhalvåret med sine omkring 40 grader. Til gjengjeld er vinteren langt mer behagelig.

Kultur og underholdning

Top
De indiske og pakistanske filmindustriene er storleverandører til De forente arabiske emirater. De beste diskotekene finner man i Dubai, men Abu Dhabi har også sin lille andel, primært på hotellene.

Overnatting / Hotell

Top
Abu Dhabi har et stort hotellutvalg. De fleste ligger i mellomklassen og i den helt dyre enden av prisskalaen, men kvaliteten er også ypperlig. Hoteller er stort sett den eneste form for overnatting man finner i byen. Bestill hotell i Abu Dhabi her

Lokal transport

Top

Taxi

Taxi er et billig og pålitelig transportmiddel når man skal rundt i den til tider svært så forvirrende hovedstaden. Reisende som selv kan vise vei, har en viss fordel idet mange sjåfører ikke snakker annet enn urdu og til og med har problemer med å finne frem i byen.

Annen transport

Det kjøres offentlige busser i Abu Dhabi, men i praksis tjener de ikke noe annet formål enn å være et tragikomisk møte med en svært fremmed kultur. Bussene kjører nemlig verken etter kjørerute eller tidsplan. Om passasjerene derfor når frem dit de skal, avhenger fullstendig av sjåførens temperament.
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.