Billige flybilletter fra Stavanger Sola til Oslo, Sandefjord (Torp)

Billige flybilletter fra Stavanger Sola til Oslo, Sandefjord (Torp)

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Fra Stavanger Sola til Oslo, Sandefjord (Torp)

Sandefjord liggende langs kysten i den sørlige delen av Norge byr på flott natur, spennende aktiviteter for hele familien og er det absolutte ferieparadiset i sommerhalvåret.

Sandefjords attraksjoner
Sandefjords historie går helt tilbake til vikingtiden. Gokstadskipet er utgravet fra denne tiden og ligger like utenfor sentrum. I byen finner du Europas eneste spesialmuseeum på hval og historien bak hvalfangst. Dyr og fugleliv i arktiske strøk har fått plass på museet som passer for hele familien.

På Haugen gård finnes det helleristninger som går tilbake 1500 år f.kr og er definert som et av de fineste helleristningsfeltene i Vestfold. Under 1800-tallet var Sandefjord kjent i Europa som et kursted. Sandefjord Bad ble opprettet i 1837 og hadde store kulturpersonligheter og kongelige badegjester fram til andre verdenskrig. Dagens bygning er fra 1899 og er en av Nordens største trebygninger.

Natur og idyll i Sandefjord

Sandefjord kommune er en sommerby med en kystlinje på hele 146 km. Dette gjør det til et svært ønsket turiststed for mange hytte- og campingturister. Byen og områdene rundt yrer av liv og moro sommeren igjennom. Foldvik familiepark ligger kun 26 km fra Sandefjord sentrum. Også Aktivitetsparken Høyt og Lavt er perfekt for familieutflukt og ligger kun 40 min med bil fra byen.

Midt i Sandefjord sentrum ligger Badeparken, en grønn lunge for store og små. Omgitt av trær og planter er dette et sted for en pust i bakken , og i midten av ligger skulpturanlegget ”Poseidon” som er flott å få med seg ved et besøk i Sandefjord. Bjerggate er en reke hvitmalte trehus fra begynnelsen av 1800-tallet og et av de eldste boligområdene i Sandefjord, i perfekte omgivelser.

Bestill billige flybilletter fra Stavanger til Sandefjord og ta en del av alt det byen og området har å tilby av opplevelser.

Populære lufthavner for fly til Oslo, Sandefjord (Torp)

Finn reisen til Oslo, Sandefjord (Torp) her

Finn reisen fra Stavanger Sola her