En kvinne betrakter bylandskapet og solnedgangen fra flyvinduet.

Billige flybilletter fra Bergen Flesland til Oslo, Sandefjord (Torp)

Flott!!
Du har nå prisgaranti
på dette søket!
Reis fra
Reis til
Avreise
 
Retur
 
Reis fra
Reis til
Avreise
 
 
 
 
 
Tilføy strekning
Reisende
1 voksen
Voksne
-
Barn
-
Barnets alder 1
-
Barnets alder 2
-
Barnets alder 3
-
Barnets alder 4
-
Barnets alder 5
-
Barnets alder 6
-
Barnets alder 7
-
Barnets alder 8
-
Barnets alder 9
-
Søk
Reisetype:Retur
  • Retur
  • Enkel
  • Flere reisemål
Billetttype:Economy
  • Economy
  • Economy +
  • Business Class
  • First Class

Flybilletter fra Bergen Flesland til Oslo, Sandefjord (Torp)

Prisene over ble funnet av brukerne våre i løpet av de siste 30 dagene, og kan derfor ha endret seg.
7. sep 14. sep
BGO
TRF
TRF
BGO
Wizz Air 1 stopp
Wizz Air 1 stopp
Fra kr. 1 094,- Velg

Fra Bergen Flesland til Oslo, Sandefjord (Torp)

Sandefjord finner du liggende langs kysten. Byen og området byr på flott natur, spennende aktiviteter og er et ferieparadis i sommerhalvåret. Ta turen allerede i dag.

Sandefjords severdigheter
Sandefjords historie er over 10 000 år gammel. Gokstadhaugen ligger kun to km utenfor Sandefjords sentrum der vikingskipet Gokstad ble gravet frem i 1880. Hval og historien bak hvalfangst har vært en viktig næring for Sandefjord by. Her finner du derfor Europas eneste spesialmuseeum om emnet. Utstillinger av dyr og fugleliv i arktiske strøk har også fått plass på museet som er tilrettelagt for hele familien.

På Haugen gård finnes det helleristninger som går tilbake 1500 år f.kr og er definert som et av de fineste helleristningsfeltene i Vestfold. Under 1800-tallet var Sandefjord kjent i Europa som et kursted. Sandefjord Bad ble opprettet i 1837 og hadde store kulturpersonligheter og kongelige badegjester fram til andre verdenskrig.

Sommerbyen Sandefjord for hele familien

Sandefjord kommune har en kystlinje på 146 km og som har gjort den til en av Norges mest populære feriebyer. Hver sommer kommer utallige hytte- og campingturister som har gjort Sandefjord til en sommerby med mye liv og moro. Foldvik familiepark ligger kun 26 km fra Sandefjord sentrum.

Turistkontoret i byen leier ut sykler som gjør det mulig å ta seg til de beste strendene. Langeby Camping rett utenfor sentrum tilbyr båtutleie som er verdt å benytte seg av under et besøk. Bugårdsparken er et vakkert parkanlegg som gir gode muligheter for den sports- og friluftinteresserte. Kyststiene på Vesterøya består av 25 km merkede løyper for turgåere. Folehava Fort ligger helt ytterst på øya som blant annet var beslaglagt av tyskerne under krigen.

Bestill billige flybilletter fra Bergen til Sandefjord/Torp. Da har også du muligheten til å ta del i byens liv i svært naturskjønne omgivelser.

Populære lufthavner for fly til Oslo, Sandefjord (Torp)