Charterreiser til Costa Brava

Charterreiser til Costa Brava

Varierte feriebyer på Costa Brava

Bedøm reisemålet
4,5
(50 bedømmelser)
I et nordøstlig hjørne av den spanske kysten ligger det herlige området Costa Brava. Flere koselige feriebyer og vakre strender ved Middelhavet er et yndet turistmål. Nå kan også du besøke området.

Byen Blanes er en relativt rolig turistby med en kystlinje som strekker seg over fire kilometer. Fiskerlandsbyen har flere flotte handlegater og bygninger med en lang historie som er verdt å besøke. Om sommeren våkner byen Calella for alvor til liv med en fantastisk gamleby som har sjarmerende gågater.

Middelalderbyen Girona har en flott katedral i midten av byen som er en flott opplevelse for de besøkende. Kirken Sant Nicolau de Bari i byen Malgrat er bedre kjent som ”kystens katedral” med en historie som strekker seg tilbake til 1300-tallet. Lloret de Mar er også et populært feriested som har en historie som strekker seg tilbake til det tredje århundret f.kr og er et yndet feriested for ungdommer og familier. I disse flotte kystbyene finner du fabelaktige restauranter som serverer flott sjømat.

Stand og sol på Costa Brava

Byen Empuriabrava har Europas største marine med plass til over 500 båter. I turistsesongen er det et yrende folkeliv som har flere flotte strender du kan nyte livet på. Byen er perfekt for familieferier som har flere spennende aktiviteter både i og utenfor byen. L’Estartit er som skapt for sportsentusiaster med gode muligheter for surfing, seiling, dykking og snorkling.

Costa Brava er en region som kombinerer lange strender som er tilknyttet små badebyer. I sommersesongene er det livlig på de ulike byenes barer og puber. I Lloret de Mar finnes det både store og små streder. Noen av dem idyllisk plassert i små bukter ved grønnkledde klipper.

Nå har du også muligheten til å oppleve fantastiske strender og sjarmerende småbyer. Finn din billige charterreise til Costa Brava i dag.

Charterselskaper med charterreiser til Costa Brava

Billige charterreiser med Escapeaway
Billige charterreiser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.