Covid-19 - UDs reiseinformasjon
Restplasser til Costa Brava

Restplasser til Costa Brava

Billige restplasser til Costa Brava

Ovennevnte priser er et utvalg av de billigste restplasser innen de neste 4 ukene.

Finn en billig restplass til Costa Brava her

Bedøm reisemålet
4,6
(166 bedømmelser)
Fantastiske strender, vakker natur, glimrende dykking, deilig mat – en restplassreise til Costa Brava, i det nordøstlige Spania, gir deg det hele.

Lloret de Mar – Costa Bravas festlige strandby med utallige aktiviteter

Strandferien er sikret med en restplass til Lloret de Mar. Her finner du noen av Costa Bravas beste strender sammen med et enormt utvalg av vannsportsaktiviteter – blant annet snorkling, vannski, havkajakk, jetski, og virkelig glimrende dykkemuligheter. I tillegg til dette, har byen også et morsomt badeland.
Det er en ungdommelig stemning i denne byen ved det azurblåe hav, hvor turistene soler seg dagen lang og om natten danser til trendy musikk, mens dringlassene klirrer.
Her kan du rusle i flotte gågater, og nyte mat og drikke på flere deilige restauranter. Og hvis du får lyst til å oppleve litt kulturliv, kan Lloret de Mar by på flere vakre hager og utendørsmuseer, i tillegg til et flott maritimt museum. Du kan også rusle opp til byens gamle borg, Skt. Joan, hvor du vil oppleve den vakreste utsikten over byen og stranden.
Og om ikke det er nok, ligger Lloret de Mar bare en times busstur fra praktfulle Barcelona som absolutt også er verdt et besøk.

Tossa de Mar – rolig og avslappende feriestemning i gamlebyen

Du finner den koseligste atmosfære i Tossa de Mars gamleby, hvor hvite hus står i skarp kontrast til havets dype, azurblåe farge. Byens middelaldermur, og de små og skjeve gatene, innbyr til mange gåturer med avslappet feriestemning i solskinnet.
Platja Gran er hovedstranden i Tossa de Mar, og med sin sentrale plassering er den litt av en severdighet for byens turister. Følger du kysten til begge sider, vil du finne flere glimrende, men mindre besøkte strender, hvor barnefamilier og kjærestepar vil elske å tilbringe tid. Ta en tur med en av glassbunnbåtene, hvor du vil kunne se livet på havet, mens båten tar deg ut til områdets grotter og avsidesliggende strender. Det er verdt hver en krone.

Calella – strandferie i den moderne strandbyen med store naturopplevelser

Området ved Calella har mange bukter og mindre strender, og den deilige strandsanden og det rene havvannet ønsker byens glade turister velkommen. Her er stemningen på topp; små lokale fiskebåter er trukket opp på stranden, og koselige plasser samler turister og lokale på kvelden. Her bys det på glimrende shoppingmuligheter og praktfulle restauranter og barer. Fjellene strekker seg helt ned til byen og stranden, og du vil finne massevis av muligheter for fantastiske naturopplevelser. Lei gjerne en bil, kjør rundt på egenhånd, og opplev det fantastiske landskapet. En annen mulighet er å ta på seg turskoene og ta turen til fots. Calella er en moderne ferieby, og byen kan virkelig by på fantastiske ferieopplevelser for alle aldre og interesser. Kjøp en billig restplass, hopp på flyet og nyt livet i vakre Calella.

Girona – opplev den nydelige atmosfæren i byens middelalderby

Girona er en fantastisk by med sin stemningsfylte middelalderby, sin vakre elv og sin overdådige katedral. Girona er fylt med gamle hus og bygninger, og byen byr på aktiviteter og severdigheter for enhver alder og smak. Du kan blant annet besøke et kinomuseum, kunst- og historiemuseer, klostre og kirker, samt et arabisk badehus. Det finnes utallige gode restauranter, caféer og barer i byen, hvor du kan sitte med et godt glass vin og nyte livet over en porsjon deilig lokal tapas, og etterpå benytte deg av muligheten for en morsom festnatt på byen. Girona er en av de to byene i det nordligste Catalonia med flyplass (den andre byen er Barcelona).

Reiseselskaper med restplasser til Costa Brava

Restplasser med TripX
Finn billige reiser til hele verden
Prissammenligningssiden Travelmarket.no søker på mer enn 1000 nettsider for å finne de beste og billigste reisene for deg.